Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,889
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ayhan bu soruları bilememenin ezikliğini yaşarken. Ergun abide bana de hadi gidelim diye kaş göz yapıyordu ;D

bursa 26.jpg

Etiketler

En sonunda hadi dönelim dedik. Kalbi kırılmasın çok memnunmuş havası verelim diye düşünüp. Son bir mutlu ayağına yatan resim karesi vererek bir daha Bursa'ya ayak basmamak üzere ayrıldık ;D ;D ;D

bursa 27.jpg

Video stoğu Ergun abide. Bırakın Ayhan'ın siteye girmesini sokağa çıkmasını bile engelleyecek etkide videolar var. Şimdilik yayınlayıp yayınlamamak arasında kararsızız. ;D İki güne düşer buralara demedi demeyin....

SON

alpaslanepli' Alıntı:
Video stoğu Ergun abide. Bırakın Ayhan'ın siteye girmesini sokağa çıkmasını bile engelleyecek etkide videolar var. Şimdilik yayınlayıp yayınlamamak arasında kararsızız. ;D İki güne düşer buralara demedi demeyin....

SON

bursaya deniz nezaman geldi? gemlik veya kurşunlu burası

ahmetergun' Alıntı:
bursaya deniz nezaman geldi? gemlik veya kurşunlu burası
.............yaşının verdiği bilgiyi koytun ortaya ama olmadı ben misafirlerim gelecek diye her şeyi yeniden düzenledim . deniz se deniz dağsa dağ ayaklarına getirdim herşeyiiii...............mudanya bu arada....... ;)

jaidevi' Alıntı:
ayy inanmıorum yaaa..........ben varken gelmediniz...orda olan bile aramadı bursa'da beni.....simdi sefa yapıyonuz...alcagınız olsun sizin...üçünüzünde....:/

bak seni nekadar seviyorlar anla? ???

ayhanbursa' Alıntı:
.............yaşının verdiği bilgiyi koytun ortaya ama olmadı ben misafirlerim gelecek diye her şeyi yeniden düzenledim . deniz se deniz dağsa dağ ayaklarına getirdim herşeyiiii...............mudanya bu arada....... ;)
oraıda aklıma geldi ama uzak diye yazmadım

mudanya kordondon boyunda otururken hoşlarına gider...aktivite gözüksün diye 3 tane adam tuttum .jet ski ile önümüzden geçsinler hareket olsun diye..............gittiğimiz yerlerdeki görevli arkadaşların yaklaşım ve davranışlarını ve duyarlılığında duymak isterim alpaslan .............onlarada çok para verdimmm ;D ;D ;)

ayhanbursa' Alıntı:
mudanya kordondon boyunda otururken hoşlarına gider...aktivite gözüksün diye 3 tane adam tuttum .jet ski ile önümüzden geçsinler hareket olsun diye..............gittiğimiz yerlerdeki görevli arkadaşların yaklaşım ve davranışlarını ve duyarlılığında duymak isterim alpaslan .............onlarada çok para verdimmm ;D ;D ;)

Herkeste yapmacık bir hava vardı.. İnsan bari adını ezberletir ... Artistlik yapmayı bile beceremiyorsun bea.. Garsooon gel bakim koççom diye çağırıyor. Garsonda buyur Adnan abiiim! Diye geliyordu ;D

ayhanbursa' Alıntı:

vayvayvay misafirperverlik böyle olur işte bravo ayhan ;D

jaidevi' Alıntı:
ayy inanmıorum yaaa..........ben varken gelmediniz...orda olan bile aramadı bursa'da beni.....simdi sefa yapıyonuz...alcagınız olsun sizin...üçünüzünde....:/
...........naber land cı kız kısmet bir gün sende yakalrsın bizi yada biz sana baskın yaparız bakalımmmm ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR