Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,894
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ahmetergun' Alıntı:
alpaslan sen ben ve ayhan topu topu 3 kişiyiz 100 kişiye hitap etmiyorsun yani iskender yedinmi onu söyle

Abi bir dur bea. Tamam şu an üç kişiyizde millet girince bakar. İskenderin cevabıda resimlerde ;)

Atmaya başlıyorum. Hikaye kurgusunda olacağı için araya girmeyinde peşin sıra atayım :smiley:

Etiketler

Beynimin içinde elektirik alacakmıyım sorusuyla yollara düşdüm. Daldım deryaya karşı. Ya umduğum gibi çıkmazsa diye....

bursa 1.jpg

EŞŞEK değilim ya. Elimiz boş gitmek olmaz. İstanbul'un en meşhur şeyi ne diye düşündüm önce. Sonrada öyle bir şey olsun ki dedim Bursa'da asla bulunmayacak bir şey olsun. Ne olsun ? ne olsun? derken buldum!... ;D

kestane ?ekeri.jpg

Beni saatlerce oyaladı... Tost mu? yersin.. Hamburger mi? Simit mi? diye... Yok arkadaş dedim yaa. İSKENDER yiyecem .. O kadar...
Ağlaya ağlaya götürdü.. Gözleri yaşarmadıysa Ayhanbursa olayım! ;D

bursa 5.jpg

bursa 4.jpg

bursa 8.jpg

Sonra hesap ödeme işi gelince bir alengir cevirdi ama hiç bi şey anlamadım. Bir ara ben telefonla konuşur gibi yapıyordum. Var mı? sende bi ellilik falan dedi ama anlamaza vurdum. Nasıl anlaştı bilmiyorum ??? ;D

bursa 6.jpg

bursa 7.jpg

Aracım hassas benim negatif bir havasezinledimmiydi hemen tepki verir. Ayhan'ın soğukluğu onuda etkilemiş olacak ki bozuldu. Camı arıza yaptı. Gittik sanayiye tabi Ayhan'ın çevre sıfır. Bir tane kapı kilitçi tanımıyor. Ratgele bir yere girdik o da beceriksiz çıktı ;D 3 saatte anca yaptı.. ;D

bursa 13.jpg

bursa 14.jpg

Bu arada bu sapık ruhlu Ayhan! ben Yalova'ya indiğimde oradaymış. Arkamdan gelip bir yerde önümü kesmeyi düşünmüş. Ama unuttu ki bende ZJ var onda XJ ben yalnız yolculuk yaparken basarım. Bursa'ya kadar meğersem peşimdeymiş ama yetişememiş 80 km. yolu birlikte gitmişiz aslında :smiley: Gel gelelim arkamda görülmeyecek kadar gerideydi :smiley: Arada bir arayarak yolda radar var yavaaaaş git! diye yetişme planları yapsada olmadı işte. Bursa girinşinde karşılaştık anca ;D

bursa 15.jpg

Veeeee veeee veeee büyük sürpriz!
Aslında sürpriz değil. Ben Ergun abiyi arayarak abi kurtar beni buradan bu psikopat beni salmayacak gibime geliyor! Korkuyorum abüüü! Dedim... Oda kaç tane Alpaslan var bu memlekette diyerek beni kurtarmaya geldi ;D

bursa 16.jpg

bursa 17.jpg

bursa 18.jpg

ayy inanmıorum yaaa..........ben varken gelmediniz...orda olan bile aramadı bursa'da beni.....simdi sefa yapıyonuz...alcagınız olsun sizin...üçünüzünde....:/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR