Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,901

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Sevtap abla babam beni bahçeye göndermek için çırpınıyor ben kaçıorum ;D klimanın altından çıkamıyoruz bahçede güneşin altında 45 derece oluyor galiba berbat bir memleket burası yaa :D :D

ERLER' Alıntı:
Sevtap abla babam beni bahçeye göndermek için çırpınıyor ben kaçıorum ;D klimanın altından çıkamıyoruz bahçede güneşin altında 45 derece oluyor galiba berbat bir memleket burası yaa :D :D

Off bilmez miyim oraları, lisede okurken Mersinde yaşıyorduk. Sonra üniversite için İstanbul'a gelince "oh be dünya varmış" dedim ama artık burası da aynı iklim özelliklerini gösteriyor...

Çıkma sen klimalı ortamdan Fatihcim ;D

Kız arkadaşımda istanbullu ama o şikayet edip duruo istanbulda olmak vardı filan die bende serindir zannediorum :mad: demekki beni kandırıo olurda fatihi kandırır belki istanbulda yaşarız die demekki ben sormazmıım ona ;D ;D

Hakikaten hayret yani ne gelen var ne giden ..Nasıl jeep kahvesi burası...Alpaslan sonuna kadar haklı...
JEEPÇİLER GEVŞEKKKK....Alpaslan gelince soruyorlar..Kurtarımış bölgemiiii...

ilkakdeniz' Alıntı:
Ufuk abi kavuklu ile pişekar olmayınca kahvenin tadı da yok
;D

Konusdum simdi tum arkadaslarla herkesler offroad yapiyor yahu Bende Alanyada oole saga sola bakiyorum :smiley: Bayildim artik :smiley:

selamlarr.....dükkanda kimseyide bırakmamışlar cümbür cemaat gitmişlerr yaww bu sıcakta offroad mu olurr araçlarr hararet yaparrr ;D ;D

selamlar herkese..kimsecikler kalmamışşşş.........iki gün gelmedik kahve .dip yapmış ben alpaslana da dedim .........bak girmeyelim iki gün bu sayfalar .... satır atlamaz diye........dimi alpaslannnn ;) ;D

Valla ya bu ne abicim. İki sayfa gitmemiş. Gidende ite kaka girmiş. Yolunu şaşıranlar falan girmiş. Bu nasıl sahip çıkma. Nerede İbraaam! Nerede Ufuk abi nerede Ahmet abi. Hanimiş Jeadevi. Bahriyeli girmiş yalandan oda girmesede olurdu ;D bu ne yaa.

Herkese selam diyerek açalım bari tekrardan. Sen masaları düzelt ben çayı koydum.

Atayım bir ki resimde millet büyük buluşmayı bi kafada canlandırsın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR