Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,883
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
......he ya bide seninle telefon trafiğimiz var dimi..........ama sesinle ilgili özel yorumu ..özel mesaj yollıycam ben sana ;)

yanınızda gibi oldum dimi...yarım saatte bi arayınca ;D ;D...sana yar edermiyim ben ortağımı haa....;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Bana bakın birinizin yatını yakarım kaç metreyse kaç metre birinizinde otelini yakarım ona göre.. Yakarım ulan bu gezegeni..

SU

Devam et Ayhan ;D

valla sen özel buluşmalara gittin gıkımız çıkmadı.... ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
aRRRkadaşım. Beni çekemeyenler 1000 di 1001 oldu.. Gitsene sen denizcilikle ilgili sayfalara burası kahve bozar bahriyeliyi ! :mad:

hoop ayıp oluyor bende bahriyeliyim yani!!! ;D

dakaltan' Alıntı:
yok be allah var temizli yüzlü çocuk.. Bi de Alpaslan'a baksana, adam bir sakal traşı olur giderken..
......yüzüm temiz kalbim temiz .. sütten çıkmış ak kaşıktan beterim ..yolu düşeni beklerimmmm.............çok aç olmamak kaydı ile ....düzeltiyorum.alpaslan gibi olmamak sureti ile ...........resimlerden bazıları eksik ve bana makinayıda vermedi .........koysana o ağzına yüzüne bulştırdığın yemek fotolarını......alpaslannnn :mad: :mad: :mad:...........tarflı yayın yapmaa ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bana bakın birinizin yatını yakarım kaç metreyse kaç metre birinizinde otelini yakarım ona göre.. Yakarım ulan bu gezegeni..

SU

Devam et Ayhan ;D

dört element

tahta
;D

beatrix' Alıntı:
Ben yarın sadece videolarla konuşacağım...... ;) :D ;D
....ergun abi ben sanıyorum ki saygıda kusur etmedim videolar derken ..he ettin diyorsanızda etmişimdir abi siz nasıl uygun görürseniz.....SAYGILAR. :-[ :-[ ;)

ayhanbursa' Alıntı:
....ergun abi ben sanıyorum ki saygıda kusur etmedim videolar derken ..he ettin diyorsanızda etmişimdir abi siz nasıl uygun görürseniz.....SAYGILAR. :-[ :-[ ;)

hafif bi sırnaşma durumu var...hayirdir ayhan bey....acık mı verdik videolarda yoksa ? ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri