....deniz de ağırlarda neden beni yıkıyorsun sağa sola ...kedi yavrusumuyum ben heeee ;Dalpaslanepli' Alıntı:Heh işte Deniz buyur kardeşim ağırlarsın artık ;D
anerkad' Alıntı:Merhabalar
..................yılın buluşması az sonra az sonraaaaaaaaa ;D ;Danerkad' Alıntı:Alpaslan sonunda canlı kavuşuyorsunuz hadi bakalım...
alpaslanepli' Alıntı:Heh işte Deniz buyur kardeşim ağırlarsın artık ;D
anerkad' Alıntı:Merhabalar
anerkad' Alıntı:Alpaslan sonunda canlı kavuşuyorsunuz hadi bakalım...
..........alırım ordan çok yıldızlı bi otel bune ya aaaaaaaaaa........ama gece de barına sokmam sizide bunuda böyle bilinnndakaltan' Alıntı:Ben karışmam valla, tanımam etmem, senin kankan. Sen ağırla ;D (Ayhan Abim sen görme bu mesajı)
ayhanbursa' Alıntı:....deniz de ağırlarda neden beni yıkıyorsun sağa sola ...kedi yavrusumuyum ben heeee ;D
ayhanbursa' Alıntı:..........alırım ordan çok yıldızlı bi otel bune ya aaaaaaaaaa........ama gece de barına sokmam sizide bunuda böyle bilinnn![]()
alpaslanepli' Alıntı:Merhaba Engin baba.
Valla aynen öyle. Yılın beklenen buluşması ;D Bir bildiğim var. Oda hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ;D
anerkad' Alıntı:Evet bakarsın seversiniz birbirinizi sanaldan çıkınca...
anerkad' Alıntı:Evet bakarsın seversiniz birbirinizi sanaldan çıkınca...
dakaltan' Alıntı:çok zor bu saatten sonra ;D
........alpaslanın ben insani yanını seviyorummm........yoksa tipi tipime huyu boyu hiç bir şeyi bana uygun değil .gelir düzeyide zayıffffffffffbu dünyada biz onunla zor hoşlaşırız . ;D ;D ;Ddakaltan' Alıntı:çok zor bu saatten sonra ;D
ayhanbursa' Alıntı:........alpaslanın ben insani yanını seviyorummm........yoksa tipi tipime huyu boyu hiç bir şeyi bana uygun değil .gelir düzeyide zayıffffffffffbu dünyada biz onunla zor hoşlaşırız . ;D ;D ;D
ayhanbursa' Alıntı:........alpaslanın ben insani yanını seviyorummm........yoksa tipi tipime huyu boyu hiç bir şeyi bana uygun değil .gelir düzeyide zayıffffffffffbu dünyada biz onunla zor hoşlaşırız . ;D ;D ;D
...........arkadaşım cuma günleri hep traş olurum .... sen daha bunları bilmiyorsun burcumu bilmiyorsun benimle arkadaşlık yapmaya çalışıyorsun aaa vasıfsız gördüm seniiialpaslanepli' Alıntı:Öyle diyorsun ama bugün aradığımda traş oluyordun. Senin için demedin mi? ;D ;D ;D Yok yok itiraf et sen benden çoktan elektriği aldın. ;D