Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 353,987
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
EPLİ kafeye gelindi ve gidildi abi. Şu dakika itibariyle. :smiley:
Ama ben yarın sabah Bursa'ya gideceğim için ve sol ön kapım arızalı olduğu için. Burada fazla oturmadık. Gittik Mithat ustaya kapımı yapsın diye. Yemeğimizi çayımızı oralarda yedik içtik.

bursa ya mı gidiyorsun dikkat et son dakika golü yeme ;D

Etiketler

ilkakdeniz' Alıntı:
bursa ya mı gidiyorsun dikkat et son dakika golü yeme ;D
...aşk olsun .kime gol atmışım bu güne kadar.......şu an diyarbakırdayım yola çıktım bursa ya arkadaşım gelicek diye bütün dünya işlerini bıraktım . ;D... yol biraz sıkışık inşallah alpaslandan önce bursa da olurummm ;D

beatrix' Alıntı:
Yapıldımı bari kapı?
..ergun abi direk diil ama endirek sizide davet ettim alpaslan iletmiş .size ??? ..neme lazım ben gene de buyur edeyim ..programınız değişirse falan sevinirim :smiley:

ayhanbursa' Alıntı:
...aşk olsun .kime gol atmışım bu güne kadar.......şu an diyarbakırdayım yola çıktım bursa ya arkadaşım gelicek diye bütün dünya işlerini bıraktım . ;D... yol biraz sıkışık inşallah alpaslandan önce bursa da olurummm ;D

Saçmalama vildan...?!?!? Alpaslan yarın sabah çıkacak yola.... ;)

beatrix' Alıntı:
Şimdidende hazırlan senide alıp gelecek geriye.... ;D ;D ;D
.......evet ya alıcam seni kuratrıcam oralardan falan dedi ama pek algılayamadım ....vardır bir bildiği heralde......... ;)sizi kandıramıyormuyum şimdi :'( :'(

beatrix' Alıntı:
Pazar sabahı İstanbul'da bekleniyorsun, haberin ola....!!!!
..............cumartesi öğlen gibi bursada bekleniyorsunuz bunuda not düşeyim dedimm ;) ;D

Herkeslere iyi akşamlar. Ergun Abi ancak şimdi gördüm mesajını o yüzden haberleşemedik. Elpi Cafe süper. Herkese tavsiye ederim, yemek var, çay var, ice tea var, muhabbet var, jeep var... Serkan'ın ora gibi değil.. ;D

Serkan olmayınca dedikodusu da zevkli olmuyor ki...

Selamun aleykum. Hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Deniz arkadaşım niye benim mekanın reklamını yapıyorsun. Bak şimdi demedi deme bu Ayhan beyfendi gel Bursa'da ne yapacaz. İstanbul'a gidelim diyecek ;D

kahve sakinleri nerde ya alacak land cılar burayı üçe beşe bakkk ;)

alpaslanepli' Alıntı:
Selamun aleykum. Hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Deniz arkadaşım niye benim mekanın reklamını yapıyorsun. Bak şimdi demedi deme bu Ayhan beyfendi gel Bursa'da ne yapacaz. İstanbul'a gidelim diyecek ;D
..........bursa da ne yapıcaz ist bula mı gitsek ne yapsak alp ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.