33 belli de görüntü benden yaşlı ondan dedim zaten ha haa ha ;Ddakaltan' Alıntı:yaş 36 diyor sen de. ben daha hayatımın baharındayım. hepsi hepsi 33 yaşındayım. ;D abi demiycez de ne diycez
..........oooooo land cı kız geldi ben bi sigara içeyim geliyorummm ;Djaidevi' Alıntı:yettiiimmmmm ;D
ayhanbursa' Alıntı:33 belli de görüntü benden yaşlı ondan dedim zaten ha haa ha ;D
.....hiç bişey olamaz abi bizden bir tane daha olurrr ;D ;Danerkad' Alıntı:aman haa..arada kaynar gider telef olur..
ayhanbursa' Alıntı:..........oooooo land cı kız geldi ben bi sigara içeyim geliyorummm ;D
alpaslanepli' Alıntı:Jeadevinin girme saatleri hazırlık yapıyorum. Haydiiiii JEEP'li avatarlar kalksın. vesikalıklar konsun ;D
......avatar değişti sen deniz cimisin ..... ben hep kayıkları sevmişimdir......alpaslan ben mangala gidiyorum ...bahriyeli bir arkadaşım daha olduuuu ;D ;Ddakaltan' Alıntı:vayyyy, yazdım bir kenara, gelrisin sen mangala, odun peşinde 10 yaş yaşlandırmazsam ben seni.
jaidevi' Alıntı:sakallar kesildimi bakiim...damat tırasları hazır mı? buyuk gun icin hazırmısnız bakiiim ? ;D ;D
yokum olum ben bu buluşma adımı çıkaracak bunne yaaaaaaaaaaaaa ;D ben sıgara içiyorum byejaidevi' Alıntı:sakallar kesildimi bakiim...damat tırasları hazır mı? buyuk gun icin hazırmısnız bakiiim ? ;D ;D
ayhanbursa' Alıntı:......avatar değişti sen deniz cimisin ..... ben hep kayıkları sevmişimdir......alpaslan ben mangala gidiyorum ...bahriyeli bir arkadaşım daha olduuuu ;D ;D
dakaltan' Alıntı:Valla Alpaslan arabanın kapısına bugün Nascar'da özel bir kilit sistemi yaptırdı buluşma için. Ama sakalını bilemiycem..
ayhanbursa' Alıntı:yokum olum ben bu buluşma adımı çıkaracak bunne yaaaaaaaaaaaaa ;D ben sıgara içiyorum bye
jaidevi' Alıntı:AHAHAH alpaslan kendini kilitlediyse vardır bi bildigi ahahahah ;D
dakaltan' Alıntı:Valla benim anladığım kendini tek başına kilitlemeyecek ;D o sırada arabada olmak istemezdim ;D
jaidevi' Alıntı:o zaman dedigin gibi olsun, asş herseyi ifadeler...bekleyip görcez desene ;D ;D ;D