Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 353,994

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

dakaltan' Alıntı:
yaş 36 diyor sen de. ben daha hayatımın baharındayım. hepsi hepsi 33 yaşındayım. ;D abi demiycez de ne diycez
33 belli de görüntü benden yaşlı ondan dedim zaten ha haa ha ;D

ayhanbursa' Alıntı:
..........oooooo land cı kız geldi ben bi sigara içeyim geliyorummm ;D

sakallar kesildimi bakiim...damat tırasları hazır mı? buyuk gun icin hazırmısnız bakiiim ? ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Jeadevinin girme saatleri hazırlık yapıyorum. Haydiiiii JEEP'li avatarlar kalksın. vesikalıklar konsun ;D

ahahahah....süpersin yineee caNNım ;D

dakaltan' Alıntı:
vayyyy, yazdım bir kenara, gelrisin sen mangala, odun peşinde 10 yaş yaşlandırmazsam ben seni.
......avatar değişti sen deniz cimisin ..... ben hep kayıkları sevmişimdir......alpaslan ben mangala gidiyorum ...bahriyeli bir arkadaşım daha olduuuu ;D ;D

jaidevi' Alıntı:
sakallar kesildimi bakiim...damat tırasları hazır mı? buyuk gun icin hazırmısnız bakiiim ? ;D ;D

Valla Alpaslan arabanın kapısına bugün Nascar'da özel bir kilit sistemi yaptırdı buluşma için. Ama sakalını bilemiycem..

jaidevi' Alıntı:
yokum olum ben bu buluşma adımı çıkaracak bunne yaaaaaaaaaaaaa ;D ben sıgara içiyorum bye

ayhanbursa' Alıntı:
......avatar değişti sen deniz cimisin ..... ben hep kayıkları sevmişimdir......alpaslan ben mangala gidiyorum ...bahriyeli bir arkadaşım daha olduuuu ;D ;D

İhtiyar dedin, ben de genç resmimi koydum. Uzakyol kaptanıyım, kayık biraz yavan kalıyor ;D

dakaltan' Alıntı:
Valla Alpaslan arabanın kapısına bugün Nascar'da özel bir kilit sistemi yaptırdı buluşma için. Ama sakalını bilemiycem..

AHAHAH alpaslan kendini kilitlediyse vardır bi bildigi ahahahah ;D

dakaltan' Alıntı:
Valla benim anladığım kendini tek başına kilitlemeyecek ;D o sırada arabada olmak istemezdim ;D

o zaman dedigin gibi olsun, asş herseyi ifadeler...bekleyip görcez desene ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR