Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 353,979

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

JAMES BROWN' Alıntı:
Alparslan bey hiç olurmu .Ben alacağım ZJ yi sizinle gidip alacağım inanın buna .Size çok güveiyorum:smiley:

Eyvallah. Eyvallahta şu kahvede beyi bıraksak. Hatta temelli bıraksak. :smiley: İstanbul'da bakacaksan seve seve... Ergun abi sen ben bakar çok güvendiğimiz servisimizede ekspertiz çıkarttırırız. Alırız Allah'ın izniyle temiz bir şey..

JAMES BROWN' Alıntı:
ya üzmeyin beni :-\ ne bileyim tamam o zaman konuşmam bir daha,sadece sizinle konuşurum.Kusura bakmayın Ayhan bey ZJ almak için POLİTİK oluyorum ;D
...lafı olmaz sen nasıl mutlu olucaksan onu seç içinde hep xj yatacak ama bun sen ve ben bliyoruzzzz ;)[attachment=1]

cherokee4.jpg

termik yerine kaynak fikri bence çok makul. daha da ihtiyaç yok. alacaksan da paraya kıyman lazım. bak eskisi 24 sene gitmiş. bu takacağın 20 sene gitse ohoooo. ver 250 eu unut derim..

dakaltan' Alıntı:
termik yerine kaynak fikri bence çok makul. daha da ihtiyaç yok. alacaksan da paraya kıyman lazım. bak eskisi 24 sene gitmiş. bu takacağın 20 sene gitse ohoooo. ver 250 eu unut derim..

Verdik bile :smiley: orjinal mopar aldık. He takıldımı daha değil....

alpaslanepli' Alıntı:
Eyvallah. Eyvallahta şu kahvede beyi bıraksak. Hatta temelli bıraksak. :smiley: İstanbul'da bakacaksan seve seve... Ergun abi sen ben bakar çok güvendiğimiz servisimizede ekspertiz çıkarttırırız. Alırız Allah'ın izniyle temiz bir şey..

OHHH.İçin rahatladı ,inanın size güveniyorum şaka değil.İstanbul'dan alacağım kesinlikle zira sonuçta servisi olmayan şehirlerden almam.Zaten size haber veririm.Bu arada herşeyi ezberledim forumda,arkaya pul takmıcaz tornada bilezk-yokuşta direksiyonu sağ kır D konumunda çat çat ses ve sayamadıklarım ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
hadi canım valla mı ?
;D
......bune yaa herkes bana alıcı gözle bakıyor galiba .... tek tek gelin ulennnnmnnnnn...bune ya izdivaç programı mı bu .....ha bu arada .alpaslan bey ulan bu hafta sonu yanıma geliyor bakalım elektirk alabilcekmi...gel gelllllllll ;D ;D

JAMES BROWN' Alıntı:
OHHH.İçin rahatladı ,inanın size güveniyorum şaka değil.İstanbul'dan alacağım kesinlikle zira sonuçta servisi olmayan şehirlerden almam.Zaten size haber veririm.Bu arada herşeyi ezberledim forumda,arkaya pul takmıcaz tornada bilezk-yokuşta direksiyonu sağ kır D konumunda çat çat ses ve sayamadıklarım ;D

ha ha ezberleme alma kriterlerini gerek yok. O kriterleri yazanla gidip bakacağız senin arabana ;)

ama çok büyük sorumluluk bea. Dün serviste bir araç vardı adamcağız Ankara'dan alımş ve Ankara'nın en iyi servisi diye bilinen servise ekspertiz için götürmüş. Beğenip onaylamışlar arabayı. İstanbul'a getirirken yolda conta yakmış. Motor inik yatıyordu bir baktım kartele falan eyvah eyvah. çok üzüldüm. Allah kimseye yaşatmasın. Elimizden geldiğince bakacağız ayrıntılı bir şekilde ama işte birde işin kısmet tarafı var. Bu ikinci el tam bir kumar. Şimdi Ankara^da ki servisi şuçlayabilirmisin? olmaz.. Nereden bileceklerdiki değil mi? ...

ayhanbursa' Alıntı:
......bune yaa herkes bana alıcı gözle bakıyor galiba .... tek tek gelin ulennnnmnnnnn...bune ya izdivaç programı mı bu .....ha bu arada .alpaslan bey ulan bu hafta sonu yanıma geliyor bakalım elektirk alabilcekmi...gel gelllllllll ;D ;D

Sende avatara resmini koyma kardeşim. Bak beni hiç gördünmü avatara kendi resmimi koyarken ;D Jeadevi kahveye takılmaya başladığından beri herkes JEEP'leri attı avatardan koydu vesikalığı anasını satayım. Sonrada izdivaç programı oldu. Olur tabi bak benim avatara JEEP'im var ;D ;D ;D

bu konuda içiniz rahat olsun.KUMAR tabiki ,kaldı ki sıfır km.arabalarda bile fabrikasyon hatası çııkıyorken.Ben sizin İYİ NİYET ve YARDIMSEVERLİĞİNİZİ biliyorum .Zaten sonuçta servise de sokup expertiz alıcaz,siz olmasanız kendim halletmeye çalışıcam.Buradan bile destek olmanız yeterli.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR