Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 353,991
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

dakaltan' Alıntı:
piiiiiuuuu kavgada söylenmez. Alpaslan bana da bir takım lastik lazım. Arabanın üzerindekiler 215 70 16. Orjinalinden bile küçük.. :smiley:

arada kaynamasın mesaj. Çıkma lastik lazım... Üzerindekiler de yeni, gidip yeni lastik almaya kıyamıyorum..

Etiketler

ilkakdeniz' Alıntı:
96-97 arası alıcam
öyle düşünüyorum

hanıma gösterdim nye benziyor görsün diye, ağzından çıkan;
-kaç model bu?
-96 modeeeell
-eskiymiş be yok mu yenisi?
-ııııııııı ne diyeyim ben şimdi sana
;D

Mantalite hep aynı. Ergun Abi'nin arabayı göster. modifiye yaparken de kolay olur :smiley:

ilkakdeniz' Alıntı:
Ayhan buna bak buna roman gibi ;D

neden vazgeçtim toyotadan haaa kolay kolay bozulmaz eyvallahım var jzpon bütün hünerlerini göstermiş yaparken, gelgelelim hiç bozulmaz değil el yakıyor evet ama benim için yeri ayrı
dakaltan' Alıntı:
Ben de arabam diye söylemiyorum param yetse bir tane daha alır, birini araziye diğerini de günlük kullanıma hazırlarım. Ben zaten ezelden amerikancıyım. Ama ZJ bambaşka. Bu paraya böyle araba (maliyet-fayda ilişkisi) Türkiye'de yok. Ben çok aradım. Dodge Durango'sundan Blazer'ına, Land Rover'ından Land Cruiser'ına bakmadığım araba kalmadı. 20 bin liraya kralını alır, paşa paşa da binersin.

Sorun olmaz değil, olursa da bir sürü adam tanımadığı halde yardım etmeye çalışır. Eee daha ne lazım ki?

ZJ damarım tutu bak yine. Avatarda gitti gümbürtüye fanatizimden ;D
Arkadaşlar ben İstanbul gibi bir yerde günde 150-200 km ortalama yapıyorum. Şehir içi bu kadar konforlu bir araç tanımıyorum fiyat-donanım ortalaması olarak söylüyorum tabi. Arazidede kimseden geri kalmadım çok şükür. 18-20 liraya size neler sunuyor bir düşünün. Clio veriyorlar o paraya bea..

ilkakdeniz' Alıntı:
96-97 arası alıcam
öyle düşünüyorum

hanıma gösterdim nye benziyor görsün diye, ağzından çıkan;
-kaç model bu?
-96 modeeeell
-eskiymiş be yok mu yenisi?
-ııııııııı ne diyeyim ben şimdi sana
;D
....sen yenisn galiba yada acemi herşeyi söylemiycen ......illa bişey söyliyceksen onların duymak istediğini söyliycen.............kaç model 2008......kaç para 17 milyar ama adam sıkışmış ondan diycen ..........yada benim gibi hiç sormıycan .....engüzeli bu ;)

ayhanbursa' Alıntı:
....sen yenisn galiba yada acemi herşeyi söylemiycen ......illa bişey söyliyceksen onların duymak istediğini söyliycen.............kaç model 2008......kaç para 17 milyar ama adam sıkışmış ondan diycen ..........yada benim gibi hiç sormıycan .....engüzeli bu ;)

he heee

o kadar da saf değilik kaç motor bu dedi 1,4 dedim yedi ;D

dakaltan' Alıntı:
arada kaynamasın mesaj. Çıkma lastik lazım... Üzerindekiler de yeni, gidip yeni lastik almaya kıyamıyorum..

Sitede ilan sayfalarında ikinci el var bir sürü. Millete yetimyor bir inç daha bir inç daha diye diye eskimeden lastikler değiştiriyor. Oraya bir bak.
Bende mesela Ergun abiyi kolluyorum 33 inçe geçme düşüncesinde şu an olanlara talibim beklemedeyim ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
he heee

.sus sus gittikçe batıyorsun kaç model kaç para ..kaç motor ...sen herşeyi öğretmişsin .....vur kendini ;D ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
he heee

Hiçbir şey demene gerek yok. Benim gibi yap. Al bir tane en kırmızısından. Duyacağın tek şey ayyy ne güzeeeel! olsun ;D He bu arada Türkiye'deki tek kırmızı ZJ bana ait ;D Verdiğin araç listesine ek olarak 10 bin istediğimde şaka sandın sen ama ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.sus sus gittikçe batıyorsun kaç model kaç para ..kaç motor ...sen herşeyi öğretmişsin .....vur kendini ;D ;D

iş yerinde müdür bilmez mi vergileri o yatırıyor ;D
hemen bi şeyler takma ihtimaline karşı aynı işyerinde değiliz ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Hiçbir şey demene gerek yok. Benim gibi yap. Al bir tane en kırmızısından. Duyacağın tek şey ayyy ne güzeeeel! olsun ;D He bu arada Türkiye'deki tek kırmızı ZJ bana ait ;D Verdiğin araç listesine ek olarak 10 bin istediğimde şaka sandın sen ama ;D

benim hatun kırmızı sevmez ;D

Ayhan ağabey yeni bir başlık açtım bir bakarmısın.Senin cevapların benim için önemli zira..

ayhanbursa' Alıntı:
.........demedi demeyin bu adam jeep sahibi olamazzzzzzzzzzzzzzzzzz ;D

Valla yaaa bu ne abicim. Aynı senin ben Bursa'ya geliyorum dediğimde uydurduğun mazaretler gibi boyuna bir engel atıyor ortaya. Var bildiğim radikal bir çözüm yolu ama sen ZJ'ye binmediğin için deyip deymeyeceğini kestiremezsen. Bana sorsan değer ;D
Ney mi? Boşa hatunu.!!! ;D

bi arkadaş daha var ama o iddalı citroenini sattı ve harıl harıl jeep arıyo o alır ama sen yok çok zor .........................james hoşgeldinnn ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR