Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 353,994
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
.......abi gösteriş mereklısı iki jeep yapacağına kendine bitanesini adam gibi yapsın ....biraz da cimri ..hiç harcıyayım demiyor .... ;D ;D

Yuh ZJ nin biri bu ay 4000 lira yedi. Diğerinede şu an NASCAR servis motor atıyor komple bea. Daha ne olsun. Cimriymiş birini ötekinin peşine bağlayıp sana hediye getirecektim Cumartesi günü ama kalbimi kırdın. İbrahim'e götüreceğim bende.. ZJ girmiş aklına bak.. ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Yuh ZJ nin biri bu ay 4000 lira yedi. Diğerinede şu an NASCAR servis motor atıyor komple bea. Daha ne olsun. Cimriymiş birini ötekinin peşine bağlayıp sana hediye getirecektim Cumartesi günü ama kalbimi kırdın. İbrahim'e götüreceğim bende.. ZJ girmiş aklına bak.. ;D

Motor atılan aracı da gördüm... O da derli toplu bir araç. İshak Bey kim?

alpaslanepli' Alıntı:

Yürü beeeeeee ;D

ama ben ciddiyim,

ilkakdeniz' Alıntı:
hangi aracı ?
bende 1 tane 2008 focus, 1 tane 2005 C-max, 4 tane transit hangisini istersin ;D

Ohooo ne bileyim avatara göre konuştum ben. Eski avatardaki senin sanıyordum. Bu listedeki tüm araçları ver üstünede bir 10 bin ver benim şuan sıfır motor atılan ZJ yi vereyim sana.. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ohooo ne bileyim avatara göre konuştum ben. Eski avatardaki senin sanıyordum. Bu listedeki tüm araçları ver üstünede bir 10 bin ver benim şuan sıfır motor atılan ZJ yi vereyim sana.. ;D

olduuuuuuu
;D

ayhanbursa' Alıntı:
......gördüm cevap yazcaktım 1 ci mesajı adamın bidahada gelmez muhtemelen .......dediğim gibi siteyi okumadan taramadan yazan lardan biri .... bıraktım artık akıl vermeyi sadece eşe dosta.artıkkk ;) ;D

ama elma ile armutları karıştırmayalım. Teyp ile ilgili sorduğu soru klişe değil. Çok bilgisi olanda yok. Bildiğimizi paylaşmazsak ayıp olur. LPG diyene link atıyorum artık zaten.

alpaslanepli' Alıntı:
ama elma ile armutları karıştırmayalım. Teyp ile ilgili sorduğu soru klişe değil. Çok bilgisi olanda yok. Bildiğimizi paylaşmazsak ayıp olur. LPG diyene link atıyorum artık zaten.

zaten biraz okuyaydı, önce tanışma linkine yazardı... ama ilginçtir ben arabayı almaya karar verdiğimde sadece bu site çıkmıştı google da.

alpaslanepli' Alıntı:
Bakalım ciddiysen birader. Saydığın araçlardan en ucuzunu satsan ZJ alırsın üstünede para kalır. Arazi modifiyesi için ;D

Nascar Mithat Usta'da 5.9 almayı planlıyormuş. İnşallah temiz bir araç bulur. Gezmeye gideriz, kalırsam çeker beni... Şimdiki aklım olsa ben de 5.9 alırdım. Madem daha büyüğü var neden almıyorsun?

dakaltan' Alıntı:
zaten biraz okuyaydı, önce tanışma linkine yazardı... ama ilginçtir ben arabayı almaya karar verdiğimde sadece bu site çıkmıştı google da.

Valla ben aracı almadan siteye hiç girmedim. Ne girecemde milletin dediğine göre alacam. Ayhan gibi adamların dediğine uyup iş mi yapılır. Ben aldıktan sonra bakayım dedim millet ne gibi modifikasyonlar yapıyor. Sonra da düştük kahveye ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Valla ben aracı almadan siteye hiç girmedim. Ne girecemde milletin dediğine göre alacam. Ayhan gibi adamların dediğine uyup iş mi yapılır. Ben aldıktan sonra bakayım dedim millet ne gibi modifikasyonlar yapıyor. Sonra da düştük kahveye ;D

Allah kurtarsın :D

nediyorsunuz yetişemiyorum yavaş yavaş tamam gözüm sizde şimdiii ...... :eek: ;)

dakaltan' Alıntı:
Nascar Mithat Usta'da 5.9 almayı planlıyormuş. İnşallah temiz bir araç bulur. Gezmeye gideriz, kalırsam çeker beni... Şimdiki aklım olsa ben de 5.9 alırdım. Madem daha büyüğü var neden almıyorsun?

Mithat ustaları bir iki davet ettik. Tamirdeki müşteri araçlarıylan geldiler ;D (şaka tabi aman ha) Çok hoşlarına gitti. Ama 5.9 'u bunun için bakmıyorlar. Kıyılmaz arazide 5.9 a.. Parçası zor bulunan ve pahalı olan bir araç. Çıkma parça bulmakta bir o kadar zor..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR