Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,417

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

jaidevi' Alıntı:
guzel olmus pasta....aman ellerimize saglık dimi alpaslanım...caNNım ;D

Ellerimiz dert görmesin ne diyeyim. Ben bunlara laf anlatamıyorum. Gel biz özelden devam edelim. Herşeyi makaraya alıyor bunlar. Biz özelden nano teknolojisinin savunma sanayisindeki önemini tartışalım ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.....yedi demi ne yalakasın sen ya hicazet falan offffffffff alpaslan offffffffffff sen varya sen tilkinin son bacağısın ....bu deyimi duymuşmuydunnnn ;D ;D ;D ;D.........hicazettt hoo haaa hooooooo ;D

Sen çok akıllısın sanki.... Kız o kadar aramış, iskender, tanışalım diye, mesaj atmış bi sürü... :smiley:

Sen yokkende illada beni Ayhan alsın, istanbula felan getirsin yazdı... :smiley:

Sen daha balkonda sigara iç.. :smiley:

çok akıllısın çooookkkk...... :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Ellerimiz dert görmesin ne diyeyim. Ben bunlara laf anlatamıyorum. Gel biz özelden devam edelim. Herşeyi makaraya alıyor bunlar. Biz özelden nano teknolojisinin savunma sanayisindeki önemini tartışalım ;D

ha ha tabi tabi

Alfonse' Alıntı:
Sen çok akıllısın sanki.... Kız o kadar aramış, iskender, tanışalım diye, mesaj atmış bi sürü... :smiley:

Sen yokkende illada beni Ayhan alsın, istanbula felan getirsin yazdı... :smiley:

Sen daha balkonda sigara iç.. :smiley:

çok akıllısın çooookkkk...... :smiley:

ahahaha......ahahah...cook guldum .ahahahahaha...........

beatrix' Alıntı:
Dövmemi dedin ?!?!?!?

[attachment=1]

Abiiiiii......

Ben sana resim gönderdim.....

Sen niye hep kendi koleksiyonundakileri kullanıyosun...

Aşkolsun....

[attachment=1]

Alpi gelin.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
Valla Devid backam'ın vücüdunda dövme olarak konuşuyorsun unutma. ;D

O apandist izini kapatmak için yaptırmıştı o dövemeyi....

Victoria çok kızdı, görüştürmüyo bizi artık... ;D

Doğum günü oldu veda parti sonra olldu düğün düğüm...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Geri