Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,419

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alfonse sen bi guzel olmussun ha sırma gibi saclarla....oh sana da iyi herif düşmüş....adamlardan yana sanslı gününüz degerini biliyin yanii.....

Eeeee.......?!?!?!? Ayşim doğumgünü pastasını götürüyor bile, hani bize?!?!?!!?

[attachment=1]

pasta1.jpg

anerkad' Alıntı:
Ayhan bey demedi deme bu başka partiye döndü...
......evet partiyi dualar ve hayırlar ile kapatıp bitiriyoruz byyyyy seneye seneyee[attachment=1]

01 (287).jpg

alpaslanepli' Alıntı:
heeee yani tek sorun gıdı öyle mi? çocuk yakışıklı Allah'tan diyosun yani ;D

Kolunda ki döve ne yaaaa... Okuyabilen var mı?

Aysim, ne yazıyo bana sarılan çocuğun omzunda.....? :smiley:

jaidevi' Alıntı:
alfonse sen bi guzel olmussun ha sırma gibi saclarla....oh sana da iyi herif düşmüş....adamlardan yana sanslı gününüz degerini biliyin yanii.....

Bana bak, bende kozlar var sana karşı........ ;)

Kullandırtma ..... ;) ;D

beatrix' Alıntı:
Eeeee.......?!?!?!? Ayşim doğumgünü pastasını götürüyor bile, hani bize?!?!?!!?

[attachment=1]

Abi tamam biz bizeyizde herkes giriyor buraya. Biz sapız hadi.. Bizi gören görsün. Bence Aysim kendi isterse koysun resim. İcazet alalım derim ben..

alpaslanepli' Alıntı:
Abi tamam biz bizeyizde herkes giriyor buraya. Biz sapız hadi.. Bizi gören görsün. Bence Aysim kendi isterse koysun resim. İcazet alalım derim ben..

Oh be, kahve senin, üyeler senin.... :smiley:

"Ne güzel istanbul bea..." Çakır - Oktay Kaynarca.... :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
alpaslan sendemi brütüs alkoll sapız ne sapsanız bilemem...

alpaslanepli' Alıntı:
.....yedi demi ne yalakasın sen ya hicazet falan offffffffff alpaslan offffffffffff sen varya sen tilkinin son bacağısın ....bu deyimi duymuşmuydunnnn ;D ;D ;D ;D.........hicazettt hoo haaa hooooooo ;D

guzel olmus pasta....aman ellerimize saglık dimi alpaslanım...caNNım ;D

alpaslanepli' Alıntı:

Ergun abi, yap şu adama yakışıklı bi oğlanala kamasutralı resim.....
;D Pardon ;D

Aklına sıçan girsin......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri