caneroz' Alıntı:Süpersin Emre kardeşim. Başlangıç için bence gayet iyi.
Tebrikler
Verdiğiniz link işime yaradı kanat yapma aşamasına geldiğimde polyesterden kanat yapmaya çalışacağım onun için örnekler topluyorum.caneroz' Alıntı:Süpersin Emre kardeşim. Başlangıç için bence gayet iyi.
Tebrikler
bunu deneme amaçlı kaba taslak yapmıştım. balansı çok ve birazda dengesiz.omuryavuz' Alıntı:saytın emre ozk sizin videonuzu daha önce izlemiştim fakat sizin rüzgarınıza göre cok az dönüyor kanatlarınız acaba açılarını yanlış mı verdiniz. yoksa balanstan dolayımı
Aynen öyle büyüklerden bize sıra gelmiyor . Ben bugüne kadar yapardım ama başlamak istemiyorum ben bir işe başladımmı bitirmeden bırakmam. Ama öncelikle bitirmem gereken bir okulum var ve son senem. Bana bu sistem yazın yayladaki evime lazım yaza kadar zamanım var..zaten biz bu gidişle bu işi beceririz.omuryavuz' Alıntı:evet ben fazla mesaj yazmıyorum oraya bende yapmıştım birtane aşırı rüzgarda motor cok ısnınıp yanmıştı. kanatlarım ucup parcalanmıstı simdi yazın tekrar bir sistem kurmustum calısıyor yazlıgımda
su an lık bir tane akü dolduruyor aam büyütücem bende sizin gibi birde kanatlarınız 3 den aşağı olmasın 3 kanattan küçük olursa alternatörü kaldırması güç oluyor. İnşallah buradada meraklılara biz bilgilendrir buradada yaygınlaştırırız bu konuyu.. Malum O forum sitesinde büyüklerden bize pek sıra gelmiyor ;D
yaşım 24 sizinomuryavuz' Alıntı:yaş kaçtı bu arada
omuryavuz' Alıntı:yeni projemde step motor kulanmayı düşünüyorum ankara konya sokaktya cıkmaları oldukca ucuz 10 20 lira gibi bir fiyattan veriliyor 3 fazlı bu 3 fazla diyotlarla seri bağlayıp gücü yükseltmek mümküün başka bir sitedeki çalışmadan