Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,568

Etiketler
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Sayeniz Tunay hanım yarin yine mutlu olacak. Ötesine ne yazılırki,kardeşim şu an gönlünüzden ne geciyosa dileğim olması saygılarımla.

Ebru kardeşim yine tugay bensiz gezmiş.Augsburg,da kuzenim yaşıyor yıllardır bizi davet eder ama her zaman bi engel cıkmış gidememiştik o dönemler calışmamız izinlerin kısa olması filan ama bundan sonra pek engel kalmadı sizlerinde paylaşımları tugayı baya cesaretlendiriyor bakalım hayırlısı kardeşim yine beni mutlu ettiniz cok teşekkür ederim bir,de dikkatinizi cekmiştir eski binalarda balkon olayı genelde yoktur.sevgilerimle Tunay.

Bir Almanya gezisinizi sizin izlenimlerinizle okumakta hayli güzel olacaktır eminim .Her şehri detyaıyla gezmek için çok daha fazla zaman gerekiyor .Hayata dair tüm işleri bir süre askıya alıp bir zaman diliminde aynı Hüseyin (Akdeniz 45) abilerin yaptığı gibi gezebilmek harika olurdu eminim .

Balkonlar yok yada genelde olanlarda çok büyük değil ..Balkonsuz ev sanırım biraz sıkıcı olurdu .İzmit'te böyle bir evde oturan arkadaşım hep şikayet ederdi .Geçen yıl bir site içinde balkonlu verandalı bir eve taşındı

Ebru hanım zaman herşeyin ilacı derlerya ve zaman insanın fikirlerini,de dörpülermiş bakalım kardeşim hayırlısı.Tugay

Devam edelim

z34.jpg

z35.jpg

z36.jpg

z37.jpg

z41.jpg

Artık Bilal ile Enes i şaşırtmak,ilginç şeyler göstermek çok zor,bu durummda sizinde işiniz çok zor.

Almanya,'daki eğlence parkları hafta içi 6'da haftasonu'da 7'de kapanıyor .Bu süre Europark'ta özellikle bizi çok kısıtladı .Çok kalabalıktı ve ön rezervasyon yoktu .Legoland daha küçük bir yerdi . Orada express kartlar yerine size bir cihaz veriliyor ve oradan ön rezervasyon yapıyorsunuz Tabi ekstra ücret ödüyorsunuz .Disneyland Gardaland ' de de bu tarz uygulamalar ve sırada fazla beklemeden sizi aradan alıyorlar . vardı .Europark'ta ise popüler eğlence komplekslerinin önünde bir saat beklemek zorunda kalıyorsunuz .

315.JPG

316.JPG

320.JPG

319.JPG

320.JPG

mayıstosböce' Alıntı:
Artık Bilal ile Enes i şaşırtmak,ilginç şeyler göstermek çok zor,bu durummda sizinde işiniz çok zor.

Ben şimdilik böyle bir şey hissetmiyorum .Umarım her girdikleri ortamda ve koşulda sevecek birşeyler bulabilen insanlardan olurlar .Haftasonu Karagöl'de mesela arkadaşları ile yakacak çalı çırpı bulmaya çalışırken ,top oynarken ,ateş etrafında oynarlarkende çok mutluydular .Dün aldığım kalemlerle iki gündür çizmedikleri şey kalmadı .Ve acayipte keyif alıyorlar . :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Legoland'de en sevdiğimiz atraksiyon Flying Ninjago .Çok eğlenceli idi hele ellerinle kumanda ettiğin kanatları rüzgara göre iyi yönlendirdiğinde takla attırdınmı tadına doyum olmuyor....

http://www.youtube.com/watch?v=3oliwhp5v_E&list=UUZRF_4YipMe-HezLzdIRDKg&index=5&feature=plcp

Merhaba Yetim Ailesi, Su an itibari ile gezi anilarinizi okuyup birtirdim,gerisini rahatlikla takip edebilirim artik.Bu güzel eseriniz icin cok tesekkürler.Türkiye cikisli Arkadaslarimizin ihtiyaclarini karsiliyacak dercede güzel bir calisma.
Yeni Genc Karavanci üyemizede hosgeldin derim.

Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri