Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,571
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Ercan bey çok teşekkür ederiz.Sizin yurt dışı paylaşımlarınız bizim için bir rehper oluyor.Sağolun..

Etiketler

Legoland içinde gezinmeye devam ediyoruz..

256.JPG

263.JPG

284.JPG

290.JPG

295.JPG

O kanatlara yön mü veriliyor bu bir,yön veriyorsak bir faydası var mı bu iki,faydası varsa Mustafa o kadar yön verdiği halde niye kimseyi geçemiyor.

Bülent kanatlar senin kontrolünde eğer hava akımına uygun pozisyonda kanatları konumlandırırsan ekseni etrafında dönmeye başlıyorsun.Hem alet kendi dönüyor hemde becerirsen sen kendi etrafında dönüyorsun keyif katmerli oluyor.

Geliyoruz parkın en ilginç ve görsel olarak en güzel yerine:Legolar'dan yapılmış minyatür şehirlere.
Bu bölümdeki fotoğrafları çekmek için sağolsun Ebru çok emek harcadı.Ancak değdi doğrusu.Önce Venedikten başlıyoruz...

382.JPG

379.JPG

380.JPG

381.JPG

385.JPG

Münih Alianz arena stadı...

Burası o kadar güzel yapılmış ki.Yandan kesitte statda tuvaletini yapan taraftarların bile ufak lego canladırmaları vardı.

437.JPG

439.JPG

438.JPG

436.JPG

435.JPG

mayıstosböce' Alıntı:
Bu nasıl bir sabırdır tebrik etmemek elde değil.

Bülent Lego firması yanlış bilmiyor isem Danimarka orjinli.Alianz arena minyatürünün yanındaki tabelada 1.8 milyon parçadan oluştuğu dizayn eden mühendisin ismi ve kaç saat mesai (zamanı unuttum) harcandığı yazıyordu.

mustafayetim' Alıntı:
Bülent Lego firması yanlış bilmiyor isem Danimarka orjinli.Alianz arena minyatürünün yanındaki tabelada 1.8 milyon parçadan oluştuğu dizayn eden mühendisin ismi ve kaç saat mesai (zamanı unuttum) harcandığı yazıyordu.

O mühendis unutmamıştır mesai saatini.O yıl prim rekoru kırmıştır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri