Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171,022
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

:smiley:

Sıcak çikolatalar içilirken.JPG

Çocuklara poz verdirmek zor.JPG

Ben kahve tercih ettim.jpg

Kafeden bir kare.JPG

Etiketler

ÖNcelikle vatana sağ sağlim döndüğünüze sevindik, paylaşımınız ile de sizlerle birlikte bizde gezmekteyiz. Karavan sahibi olduğumuzda inşallah bizlerde buraları gezer görür ve de paylaşırız. paylaşım için teşekkür ederiz .

Ayrıntılı ve sabırlı bir şekilde anlattığınız için teşekkürler. Kamp konusunda herkesin farklı , kendine göre doğruları olabilir. Önemli olan hoşlandığımızı yapabilmek. Güvenlik konusunda kampta da olsa önlem almalıyız. İçeriden kilit vs mutlaka olmalıdır. Hiçbir yerde tam güvenlik ne yazık ki yoktur. Mücahid Bey için ayrıca teşekkürler. Oralarda neler oluyor merakımızı bir az giderdi.

abolgi' Alıntı:
ÖNcelikle vatana sağ sağlim döndüğünüze sevindik, paylaşımınız ile de sizlerle birlikte bizde gezmekteyiz. Karavan sahibi olduğumuzda inşallah bizlerde buraları gezer görür ve de paylaşırız. paylaşım için teşekkür ederiz .
Ahmet bey inşallah karavan sahibi olup bu keyfi sizde tadarsınız selamlar.

bartek' Alıntı:
Ayrıntılı ve sabırlı bir şekilde anlattığınız için teşekkürler. Kamp konusunda herkesin farklı , kendine göre doğruları olabilir. Önemli olan hoşlandığımızı yapabilmek. Güvenlik konusunda kampta da olsa önlem almalıyız. İçeriden kilit vs mutlaka olmalıdır. Hiçbir yerde tam güvenlik ne yazık ki yoktur. Mücahid Bey için ayrıca teşekkürler. Oralarda neler oluyor merakımızı bir az giderdi.
Size katılmamak elde değil ben kendi bakış açımla kampları anlatıp buralara gitmeyi düşünen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum.Selamlar

Hamdi SEZER' Alıntı:
ebru hanım,mustafa bey,sizlere gönlünüzce güzel tatiller diliyorum. takipteyim. :smiley:
Hamdi bey teşekkür ederiz.Bizde sizin bu teşvikleriniz ile paylaşıma devam ediyoruz selamlar

bartek' Alıntı:

Özellikle gece iç kilidimizi kullanıyoruz .Yan camları açmıyoruz üst havalandırma ve gerekirse klimayı çalıştırıyoruz .Feribotta bir çok karavan sıcaktan dolayı kapı pencere açık uyudu.Ben o denli rahat olamam açıkçası .Olabilen insanlar için zaten sorun yok .7 yıl önce evimize hırsız girdi .Üstelik bizde evdeydik .Evki en güvenli olması gereken yer.Orası bile %100 güvenli değil .Amaç bizim açımızdan riski az olanı tercih etmek .Hırsız kafaya koyduktan sonra kilit dayanmaz .
Poyrazlar buluşmasında İtalya'da bir market otoparkında Hymer çekme karavanın çalındığını öğrenince biraz endişem arttı .Mala gelecek olana kasko (oda bazı ülkelerde hırsızlık riski yüksek olunca geçerli olmuyor)yaptırdık .Yeterki cana gelmesin .Elimizden gelen tedbiri aldıktan sonrası Allah'a emanet .Gezeceksek bir miktarda risk alıp yollara düşüyoruz.

Bir bayan olarak ben tuvalet ,banyo yada çamaşır gibi temizlik hijyen alanlarına sık ihtiyaç duyuyorum tatil boyu .Bunun sıklığı kişiden kişiye değişebilir ama uzun soluklu tatillerde ille de ihtiyaç oluyor .

Vakit ayırdığınız ve düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz

Mücahid bey' den Frappe tarifimizi haftasonu evde olmadığımız için şimdi yüklüyorum.O yüklenirken bende Alexandroupoli'den derlediğim diğer fotoğrafları da ekliyorum

Mağaza vitrinleri.JPG

Lunapark.JPG

Mağazalar.JPG

Mağazalar 3.JPG

Mağazalar 4.JPG

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69438.0

Bu linkte ,Yunanistan kampingleri ile ilgili yorumları ve bilgileri bulabilirsiniz .Güncellenince dikkatimi çekti .

Bu videoda da Frappemizin tarifi

http://www.youtube.com/watch?v=A6JdjthZgb8&feature=youtu.be

Fotoğraf paylaşım sitesinden tanıdığım Yunanlı Maria ,bugün bir fotoğraf paylaşıp altınada ,''Yunan denizlerinde kriz yok'' yorumunu eklemiş.Ben de bizim çektiğimiz videoyu hatırladım ve ekledim .Linki aşağıda ;
http://www.youtube.com/watch?v=04U88ETXPn4&feature=youtu.be

Akşam Alexandraupolis gezisinden dönüşte erkenden yatıyoruz.Sabah kahvaltısından sonra çocukların gönlünü almak için biraz denize sokup yolculuk için toparlanıyoruz.
Bu gün oldukça keyifli ve heyecanlıyız.yaklaşık iki yıldan beri gezenbilir´den tanıştığımız ancak memlekette yüz yüze görüşemediğimiz sevgili Fatih (Tifa) abi ile Asprovolta`da öğlen yemeğinde buluşacağız....

Yola çıkma vakti.JPG

Denizden geldik.JPG

Toparlanıyoruz.JPG

Hazırız.JPG

Kamping`in günlüğü 26€ olan ödemesini yaptıktan sonra çıkış yapıyoruz.Fiatına göre verdiği hizmet bize göre yeterli olan Alexandraupolis kamping belleğimizde tatlı anılar bırakıyor.

Geride bıraktığımız bu ufak Yunan şehrini ve burada buluşup yüz yüze tanıştığımız Mücahid bey`i her zaman güzel anılarla yad edeceğiz.Bir gün tekrar buluşup ege`nin mavi sularında levrek avlamak ümidiyle hoşçakal Mücahid.......

Ayrılık vakti.JPG

Ana yola çıkıyoruz.JPG

Her yer ayçiçek tarlaları.JPG

Ben bu zakkumlara bayılıyorum.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR