burkayer
Ana Kamp
Ynt: Reno 12 buggy yapımı
Çok teşekkür ederim geliştirme çalışmalarım devam ediyor
Çok teşekkür ederim geliştirme çalışmalarım devam ediyor
AHMET07' Alıntı:sevgili arkadaşım tebrik ediyorum seni atölye ve imkanlarını gördükçe bunu başarman çok güzel bi olaydır benim görüşüm seni çok iyi anlıyorum içinden gelenleriyapmak istediklerini daha önce yazmıştım diye hatırlıyorum yanılıyorda olabilirim bendaha önce denediğimden reno motorundan ve sansumandan fazla bişi beklemegelelim lastik bağianmaz değil bağlanır cant yapılır vs vs reama kaldırmaz ğüç kaybedeceksin oranlarla oynaman için farklı dililer bulman yok gibi bişi .
şimdi bu anlamda araçla gezmen sipin atmaların sana keyif vericek ve senda daha fazlasını isteyeceksin sana ğüç gerekiyor kısacası .benimde içimde var hala yakında başlıyacağı 4x4 buguyy yapmaya bakalım ne çıkacak v8 veye 6 silindirli 4000cc biş bakalım kolay gelsin,,
reno 12 motorunun parça sorunu yok üstelik yaptığım aracın bütün parçaları piyasada bulunan parçalardan çok rahat elde ettim bu konuda sorun yaşamadım. Şu an elektronik ateşleme takılı ve çalışır durumda yani sıkıntı yoksavaskarauz' Alıntı:piyasadaki parçası kolay bulunan motorlardan yararlanmak laızm lada samara 1.5 , skoda favorit 1.3 gibi. sanıyorum skoda favoriti motoru daha hafif ve az yer kaplıyordur.
Toplamda 4 aylık bir zamanda tamamlandı ara verildiği zamanlarda oldu malum isnguc önce geliyorbotiara' Alıntı:Ustam ellerinizze saglik gercekten mukemmel olmus. Toplamda ne kadar zaman aldi araci hazirlamak?
gökşan' Alıntı:topraam kolay gelsin gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık boğazlıyan merkezdemisiniz geldiğimde kısmetse görmek isterim
evet araç duruyor yeni eklemeler yaptım fiber ön torpido ve fan kutusu yeni resimleri ekleyeceğimarcaved' Alıntı:ellerinize emeğinize sağlık. konuyu geçte olsa takibe aldım.. yeni projeleriniz olursa haberimiz olsun. ayrıca araç duruyor mu?