burkayer
Ana Kamp
Ynt: Reno 12 buggy yapımı
işte en son hali arkadaşlar
işte en son hali arkadaşlar
İlginiz içine teşekkür ederim. Mukavemet konusunda haklısınız ama destek noktalarının iyi tespit edilmesi mukavemeti artıracağı kanısındayım. Projeniz içinde sizi tebrik ederim. Zor bi rproje kolay gelsin.şaban.usta' Alıntı:kolay gelsin arkadaşım yavuz arkadaşın dediği gibi bu tür işlerde köşebent değilde dairesel malzemeler deha mukavemetlidirler amma işlamasi ve açılılı kesimler ve her parçayı kaynatmadan önce yerine alıştırmalar epeği zor bir iştir bitince görürüz erhalde
burkayer' Alıntı:İlginiz içine teşekkür ederim. Mukavemet konusunda haklısınız ama destek noktalarının iyi tespit edilmesi mukavemeti artıracağı kanısındayım. Projeniz içinde sizi tebrik ederim. Zor bi rproje kolay gelsin.
AHMET07' Alıntı:selam arkadaşım .
bukonuda yardım istersen yardımcı olurun takıldığın yerde
16 adet yaptım renomotorlu buguy 6 günde bitane çıkartıyordum yardım istersen hazırım
tebrik ederimsizi kolay gelsin.
savaskarauz' Alıntı:çok yakan bir araç görüntüsüne sahip olması dışında şu ana kadar gördüğüm türk buggylerin içinde en düzgünü. elinize sağlık.
tekerlekler çok fazla çamur sıçratacaktır bir çözüm düşünüyor musunuz?
teşekkürlerkarakeçi67' Alıntı:toprağım harika iş çıkarmışsın tebrikler
teşekkürler en kısa zamanda video ekleyeceğimd.berkay' Alıntı:Ellerinize sağlık.. Sıfırdan çok güzel bir araç imal etmişsiniz.. Birde video paylaşırsanız çok güzel olur
öncelikle sizden özüriliyorum sanırım gözden kaçırmışım sorunuzu. yoksa başka bir amacımyoktu. Sorunuza gelince elbette polislerden çekiniriz. sadece o gün muhabir arkadaşların çekimleri dolayısı ile trafiğe bir defalık çıktım. onun haricinde arazide offroad amaçlı kullanıyorum. Saygılarımla.İatros' Alıntı:Emeğinize sağlık Rifat bey.
Trafikte de kullanmışsınız sanırım, polislerden çekinmediniz mi?
burkayer' Alıntı:öncelikle sizden özüriliyorum sanırım gözden kaçırmışım sorunuzu. yoksa başka bir amacımyoktu. Sorunuza gelince elbette polislerden çekiniriz. sadece o gün muhabir arkadaşların çekimleri dolayısı ile trafiğe bir defalık çıktım. onun haricinde arazide offroad amaçlı kullanıyorum. Saygılarımla.
teşekkür ederimİatros' Alıntı:Rica ederim, sorun yok o zaman. Size keyifli sürüşler dilerim.