burkayer
Ana Kamp
Ynt: Reno 12 buggy yapımı
Teşekkür ederimDEMİRAL' Alıntı:Sizi canı gönülden tebrik ederim başarılar
Teşekkür ederimDEMİRAL' Alıntı:Sizi canı gönülden tebrik ederim başarılar
İkinci şanzuman için yer yok şu anki düşüncem ya şanzumanla motor arasına yani pirizdireğe planet dişli sistemi yada daha önceden bahsedildiği gibi aksların olduğu yere zincir dişli sistemi yerleştirmek.pac' Alıntı:bi ara torku artırmak için iki şanzumanı arka arkaya eklemiştim
şavtla eklenebilir ama sizin reno 12 şanzumanıysa olmaz tabi
motora başka bir şanzuman ve araya bi şanzuman daha en sona da difransiyel (bu difransiyel artan torku kaldırabilmeli) konulabilir
tork gerekirse arkadaki şanzumanı 1. vitese alır öyle gidersiniz
gerekmezse düz yolda mesela arkadaki şanzumanı 4. vitese takılı bırakırsınız
ben bu şekilde denemiştim olmuştu.
teşekkür ederimalihay' Alıntı:güzel proje daha önce görmemiştim çok emek harcamışsınız umarım kafanıza göre olur
öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerimsavaskarauz' Alıntı:bir sorum olarak.
motor, şanzıman, diferansiyel vs vs uyumluluğu bakımından, tüplü hacı murat buggy uygun bir tercih midir? (zaten arkadan çekişli)
motora 5 ileri şahin şanzımanı da uyumluymuş?
Elbette olur. ama yedek parça ve tamir konusunda renoda uygun en azından bizim buralarada marketlerde bile var parçasısavaskarauz' Alıntı:estağfurullah ,ben de parçası kolay bulunan tamiri kolay bir cihaz olsun, düşünüyorum tofaş parçaları yaygın ve ekonomik o yüzden serçe ya da hacı muratı düşünmüştüm. renault 12 haricinde önerebileceğiniz başka bir araç var mı? skoda favorit olabilir mi örneğin?
Teşekkürler . ,Elbette şu an çamurluk çalışmalarım devam ediyor. Malum boş zamanlara denk gelmesi için çalışıyorum o yüzden yavaş gidiyor.savaskarauz' Alıntı:çok yakan bir araç görüntüsüne sahip olması dışında şu ana kadar gördüğüm türk buggylerin içinde en düzgünü. elinize sağlık.
tekerlekler çok fazla çamur sıçratacaktır bir çözüm düşünüyor musunuz?