Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kolay gelsin Reno şanzımanlarında motoru terste koya bilirsiniz şanzıman içinde ayna mahrutiyi ters cevirerek takarsanız tekerlerin ileri dönüş yönü tersine döner
selam arkadaşım .
bukonuda yardım istersen yardımcı olurun takıldığın yerde
16 adet yaptım renomotorlu buguy 6 günde bitane çıkartıyordum yardım istersen hazırım
tebrik ederimsizi kolay gelsin.
tavsiyen içinteşekkürler ama motorun arka kısımda olması ağırlık merkezinin arkada olacağı düşüncesi ile hareket ettim. Dolayısı ile ağırlığın arkada olması kontrolü zorlaştırması şüphesi vardı . o açıdan bu şekilde yerleştirmeği uygun buldum. bu arada ön takımı tamamlamak üzereyim. Arka Poyra bağlantılarında sorun oldu ama halletim. Yorumarınızı bekliyorum. Amortisör konusu kafamı karıştırıyor. Uygun amorisör önerilerinizi alailirmiyim.
artık şekillenmeye başladı amortisör konusunuda aştım dük koltuklarım geldi spor direksiyon da tamam tahmini sürem bir hafta yoğunluktan resim atamadım akşama inşallah
teşekkürler ama umduğumdan zor oluyor buda sanırım fazla incelememden ve detaylar. Tekerlekler disk olunca al freni hidrolik uzun debriyaj halatı sıkıntısı olunca hidrolik debriyaj sistemi gibi
arkadaşlar lastik konusunda yardımcı olurmusunuz. Elimde 33X12.5.15 lastik ve jant var bunları arkalara takmak istiyorum Acaba defransiyeel ve şanzuman konusunda bi aksilik yaşarmıyım cevaplarınızı bekliyorum. ???
sevgili arkadaşım reno motorlu olanları arşivden bulamadım elimde olanlara bakarak belki bi fikir verebilir reno motru olanların debriyaj hidrolik yaptım vitesler uğraştıracaktır seni biraz ama çok basit aslında ama nasıl anlatayım bilmiyorum işler yoğun olunca sana cevap vermek tegecikiyorum bunun yanısıra patel takımını tofaş şahinlerin oldoğu gibi kollandım kolay gelsin tel yazayım belki lazım olur 05323266617
resimlerdekimodel kayışilı sistem motor subaru susuz 2 silindir
Teşekkür ederim çok güzel olmuş şu an bende son aşamadayım amortisörlerin sertliği ve yumuşaklığı konusunda sıkıntıları aşmaya çalışıyorum reno 12 motorunun performansı nasıl motoruda yeni rektefiye ettirdim. fotoları akşam çekip siteye atarım.