troyexplorer' Alıntı:Büyük bir ihtimalle ben bu ön korumayı getirticem buraya fiyat 1000 tl civarında olucak gibi
Abi, arkadasim fiberci ve cok guzel kalıp isi cikariyolar. Sen 1 adet getir burda seri uretime gecelim.troyexplorer' Alıntı:Bana geliyor orası kesinde sizin için çalışma yapıyorum toplu ithalat
Diger Dustercilar ucuza faydalanir abi. Yoksa kimse alamaz.troyexplorer' Alıntı:Güray hocam benim araya sokmadığım adam kalmayacak 1 aydır bu meseleyle uğraşıcam parayıda ben vericem senin kalıpçıyımı zengin edicez
dostum ben 1000 tl vermeye razıyım bu malzemenin orjinali fiber değil poliüretan kesin getirtirim diyosan ayın 15 i tarihinde sana 1000 tl hesabına havale yaparım ayrıca benzeri bir mevzudan fiberci ... biriyle mahkemelik oldum kalıplatma olayına sakın girmetroyexplorer' Alıntı:Beni bozan herkesin ucuz alması değil kalıpçının parayı bulması
Hocam sabırsızlıkla hayırlı haberlerini bekliyoruz.troyexplorer' Alıntı:Bir gelsin haber vericem fiber mi başka birşeymi emin değilim rusyadan gelicek