Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Lantirn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 90,640
Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları.

Arkadaşlar bu maxim ukraynada hangi şehirde acil cevap verin bir arkadaşım şuan orda bağlantı kurdurucam

Etiketler

bilgileri bunlar

(Ukraine, Kyiv, Perova blv 19)

E-mail: maxespace@duster-shop.com.ua

моб. тел (cell): +38 (050) 311-38-95

Skype maxespace

ICQ# 369-227-828

Dostum fiyat verdimi bu maxim ne kadarmış bizim arkadaş yarın bağlantı kurar çok uzak değilse gerçi

banim anladığım bu maksim salam ayakkabı değil şahsen beni hiç sallamadı değil fiyat cevap bile vermedi

Bende fiyat sordum yeni bişey üretiyoruz dedi ne alakaysa du bakalım çözülür. Bizimkinin orda oralı arkadaşlarıda var soruştururuz

lantırn bende tanıştığımıza memnun oldum bende gurbetteyim aydın bozdoğandayım özelden yazayım dedim olmadı alıntı yapayım dedim beceremedim kabiliyet fakirim anlıyacağın fatih caddesindenim bende şu özelden mesaj olayını çözersem daha bol bol laflarız

Dostum özelden mesaj attım sana alıntı özelden msj olaylarını nasıl yapacağınla ilgili....
Ya bu maxim cidden dulkoof face de online mesaj atıyorum cvp vermiyor ağzından kerpetenle laf alıcaz herhalde
Face inde bir tane daha türk var o kim acaba :smiley:

diger türk de benim bir müşterim var ukrayna kiev de yaşıyor mesaj attırdım ama cevap niyetto :smiley: bulan alan olursa bende burdayım.....SAYGILAR..

icugurlu' Alıntı:
diger türk de benim bir müşterim var ukrayna kiev de yaşıyor mesaj attırdım ama cevap niyetto :smiley: bulan alan olursa bende burdayım.....SAYGILAR..
Telefonla arattınmı? Maillere cvp vermede sorunlu olduğu belli zaten

mesikadaki airdesign firmasından cevap geldi buyrun arkadaşlar:

if you want to receive your kit with a 6-8 days shipping time, we can send it to you airway with a final cost of $3164.10 USD
on the other hand, if you want to receive it with a 35 days shipping time, we can send it to you seaway with a final cost of $2,220.10 USD

Bu cevaplara ,birader ordan gelip alsak ne kadarki ?diyesim geldi, para tutan nakliye herhalde ...
Kit derken acaba macera paketi de mi var sadece ön korumayı göndermiyorlarmı?

kit dediği duster styling kit yani bizdeki macera paketi ek olarak ön koruma (farkı çamurluk üzerindeki siyah bantlar aşağı kadar uzanıyor
ilk sayfadaki resimlerdeki dusterlerdeki gibi)

Merhaba;

Emeğine sağlık Zehir77 uğraıpta mail atman bile yeterli. teşekürler. Şimdi sıra Maxsimde bakalım o ne isteyecek. Sabır diyorum. Bu kadar emek bu kadar uğraş boşa çıkmaz heralde.

Selamlar.

evet arkadaşlar bu konuda en son meksikalı üretici 301 usd fiyat verdi ama kargosu için 2400 dolara yakın bir para istiyor bende düşündüm ne yapabilirim diye meksikada raindrop diye bir türk koleji var (ayna programında görmüştüm) dedim hani belki oradaki türkler yardımcı olur neyse o okulun yöneticisi osman beye mesaj yazdım dedim böyleyken böyle bu ürünü alsak en hesaplı nasıl yollarız olmadı sizler illaki türkiyeye gelip gidiyorsunuz alsam parasını yollasam gelirken getirirmisiniz adamdan cevap geldi olmaz dedi şimdi bekliyorum hani gemide falan çalışan bir arkadaşı olan varsa brezilya meksika yada arjantin orada herhangi bir renault bayisine gidip alınabilir birimiz getirsek bu türkiyede çok rahat kopyalanır

Merhaba Arkadaşlar.

Zehir77 selam face'deki mesajını geç cevapladım kusura bakma.

Brezilyada bir Türk firması buldum arkadaşlar. Faaliyet alanı otomotiv ana merkez Bursa'da. Kendilerine mail attım konuyu açıkladım ve kendilerinden yardım istedim. Olumlu yada olumsuz geri dönerler inşallah. Sizlerlen bu adres bilgilerini paylaşmak istedim. Eğer birlik olup mail atarsak faydası olur belki.

Aktaş do Brasil: Bir Aktaş Grup şirketi olan Aktaş do Brasil 2008’den bu yana São Paulo, Brezilya’da faaliyet göstermektedir. AIRTECH markasıyla otomotiv ilk kullanıcıları ve yedek parça sektörüne yönelik olarak Brezilya ve Latin Amerika pazarında yaygın olarak kullanılan körük üretimi gerçekleştirmekte ve Türkiye’den ithalat yapmaktadır.
İletişim: Viktor Chirpanski (Müdür)
Kontakt kişi: Yasemin Pinto
Tel: 00 55-11- 4061-8566 Fax: 00 55-11- 4069-8582
Adres: Ave Casa Grande, 850 – Cj. 07- Jd. Portınarı, Dıadema
www.airtechbrasil.com

Fale Conosco
AIRTECH MOLAS PNEUMÁTICAS
Av. Casa Grande, 850 -cj. 07- Jd. Casa Grande - Diadema - SP
CEP: 09961-350
Fone (Pabx): 55 (11) 4069-8566
Fax: 55 (11) 4069-8582
Vendas: vendas@airtechbrasil.com
Administrativo: administrativo@airtechbrasil.com
Atendimento ao Cliente: atendimentoaocliente@airtechbrasil.com
Aktas Internacional: www.aktasgroup.com

İletişim
Adresi: NOSAB Erguvan Cd. 72 Sk. No: 8 Nilüfer / BURSA / TÜRKİYE
Telefon: +90 224 411 09 11
Faks: +90 224 411 09 13
E-Posta: marketing@airkraft.com.tr

emeğine sağlık kardeşim bu işi brezilyadan çözebilirsek süper olur zira bu parça brezilyada hem yetkili renault bayilerince satılıyor hemde brezilyada bu parçanın üretimi olduğu için yan sanayi olarakta üretiliyor brezilyada defender adlı bir yan sanayi firması bu ürünü üretiyor daha önce onlarada mail attım ama olmadı

http://www.dfender.com.br/overbumper-duster.html

yarın şu türk firmasına mail atıcam bakalım ne cevap gelecek aslında ben olayı meksika üzerinden çözmüştüm ama nakliye ücreti işi bozdu meksikaya gidip gelen birileri olursa o kanalı yine kullanabiliriz www. airdesign.com.mx firmasından Alain Rincón Becerril adlı yetkili bana tam olarak şöyle bir fiyat çıkarmıştı bakalım bunlar ne fiyat çıkarıcak

Duster’s Bumper Guard:$300.25 USD

Freight:$2220 USD

Total:$2520.25 USD

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR