Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Lantirn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 90,642
Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları.

ozmetigil' Alıntı:
Arkadaşlar yanıt geldi. Malesef tahminimin üzerinde fiyat geldi. 3750 BRL yaklşık 1830 USD :-[ İlginçtir Brezilyada fiyatlar TR ye göre 3 katıymış.

3300 TL ye denk geliyor. Tabi bunun kargo ücretleri olacak. Astarı yüzünü geçti. Neyse kısmet bekleyelim belki bir gün gelir Türkiye'ye. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Etiketler

ozmetigil' Alıntı:
Arkadaşlar yanıt geldi. Malesef tahminimin üzerinde fiyat geldi. 3750 BRL yaklşık 1830 USD :-[ İlginçtir Brezilyada fiyatlar TR ye göre 3 katıymış.
TÜRKİYEDE O KADAR GİRİŞİMCİ VAR.BU PARÇANIN ÇOK DAHA GÜZELİNİ İSTESE 250 TL YE MAL EDER AMA NEREDE.....:((

Dediğiniz gibi çok çok uğraş gerektiren birşey değil bence de.. Neden kimse üretmiyor anlamış değilim. Neyse bekleyeceğiz artık..

Şu orjinal ön koruma işine kafayı takmış durumdayım. Bakanlığın yayınladığı brezilyada faaliyet gösteren şirket mail adresi ve telefonlarına ulaştım. Resmi bir şekilde yardım istesek yada bir mail atsak nasıl olur yardımcı olabilecek birileri var mı acaba. Siteleri incelerken bu ön korumanın fiyatını da öğrendim brezilya da 770 R$ yazıyordu. Yurt dışında bağlantısı olan abiler yardımcı olabilir mi acaba.

http://produto.mercadolivre.com.br/MLB-430747489-protetor-frontal-bumper-renault-duster-_JM

dacia-duster-2013-1.jpg

protetor-frontal-bumper-renault-duster_MLB-F-2901206494_072012.jpg

Ekli dosyalar

• turk firmalar.doc
    76.5 KB · Görüntüleme: 1,641

Lantirn' Alıntı:
Şu orjinal ön koruma işine kafayı takmış durumdayım. Bakanlığın yayınladığı brezilyada faaliyet gösteren şirket mail adresi ve telefonlarına ulaştım. Resmi bir şekilde yardım istesek yada bir mail atsak nasıl olur yardımcı olabilecek birileri var mı acaba. Siteleri incelerken bu ön korumanın fiyatını da öğrendim brezilya da 770 R$ yazıyordu. Yurt dışında bağlantısı olan abiler yardımcı olabilir mi acaba.

http://produto.mercadolivre.com.br/MLB-430747489-protetor-frontal-bumper-renault-duster-_JM
DAHA NELER VAR NELER.HİNDİSTANDA BİLE ADAMLAR NELER YAPMIŞLAR
Showroom : 8/33, W.E.A. Karol Bagh, Satbharavan School Marg, Near Metro Piller No. 88, New Delhi-110005.

Phone : 011 28758790, 011-28755350
Mobile No. : +91 9210346129,

Factory : B-62/8, Naraina Industrial Area, Phase-II Behind Bentex, New Delhi-110028.
Phone : 011-25707579,
Mobile No.: +91 9810345031

E-Mail:- sekhricar@gmail.com

1.jpg

2.JPG

3.JPG

Merhaba.
Evet aradığımız orjinal sis farlı ön koruma Hindistan da da piyasaya çıktı. Büyük bir ihtimalle İngiltere ye gönderilen dusterlarda da bu aksesuar gidecek kim bilir belki Türkiye yede bir gün gelir.
Selamlar.

07082012013.jpg

28092012002.jpg

28092012004.jpg

Herkese Merhaba.

Durmak yok araştırmaya devam. Arjantin'de bu ön tampon korumanın yan sanayisini yapmışlar. Araçlara takmışlar. Hatta Ukrayna'danda biri bağlantıya geçmiş, ona da göndermişler. Oda kopyalamış. Buyurun resimleri ve ilgili sitenin linki onlarda bizim linki vermiş vinç konusunda. Hani tanışsak filan yardımcı olmazlar mı?. :smiley:

http://www.dusteros.com.ar/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=575

Foto0389_800.jpg

Foto0390_800.jpg

Foto0415_800.jpg

Foto0417_800.jpg

defensa-delantera-renault-duster_MLA-F-3295846854_102012.jpg

Hocam araştırmaya devam,
bi tane getirelim resimdeki adamlar kargo yapsınlar
bi şekilde gelir yada burda yaptıracağız.

sis farı yapan firmanın telefon veya irtibat bilgilerini bilen varmı?
Bundan mutalaka bizde olmalı haber bekliyorum firma bilgileri için ...

dacia nature' Alıntı:
Slm.
Sana gönderdiğim facebook adresindeki maksim adındaki ukraynalı arkadaş bu ön korumayı brezilyadan getittirmiş. Dusteros.com adındaki linkide gene bu sayfalarda eklemiştim bu arkadaşla irtibata geçersek yardımcı olabilir arkadaş ukraynalı zaten sizin bağlantı kurma ihtimaliniz yüksek.

dacia nature' Alıntı:

Üstdeki resimlere bakarsan arka arkaya dizili boyasız ön korumalar ukraynada kopyalanmış. Hatta orjinali mat ama kopya biraz parlıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.