Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Lantirn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 90,639
Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları.

Off, Poff Takip.

Etiketler

bir off da benden :-\
2011 de yaklaşık 6500
geçen sene yaklaşık 7900-8000 adet
bu sene şimdiden 4500 gibi bir satışı olan otomobil için piyasada doğru dürüst aksesuar olmaz mı?

selamlar dusterin aksesuara ihtiyacı yokki look pakette zaten her şey var takdırmana gerek yok diye düşünüyorum bu sadece benim fikrim, ben de sadece bağaja led ışık döşettim güzel oldu, bağaj kaputunun altına kırmızı led yaptım firene basınca kırmızı yanıyor, bağaj beyaz led yanıyor

Bu rusyadaki maxim için söyliyecek kelime bulamıyorum adamın ayağına para elinde adam gönderdim şuan elimde yok diyip geri göndermiş , işim gücüm olmasa ben gidicem tam odunluk

maxim denen olan adamdan iş çıkmaz bu işin çözümü brezilya yada mexica bağlantısında mexica bağlantısı olan biri varsa ben bu malzemeyi orjinal üreticisinden 301 dolara alabilirim tek türkiyeye gelsin daha sonra kopyalar kopyalar çoğaltırız

;D ;D ;D
İlahi dostlar, bu kadar istiyorsanız meksikayla filan uğraşmayın, alın gitsin. O kadar stres olduğunuza değmez. Haaa, "iş inada bindi" demiş ya baba erenler, o zaman başka.

Bu konudaki ısrarcı girişimlerinizi aylardır takdirle izliyorum. Dayanamadım, bir nevi akıl verdim, affola. :D

ya yılan hikayesine döndü zaten bu iş maxim odunuda vermek istemiyor herhalde en son tamsan diye bi firma var gidip taktırıcam olacak bitecek nedir bu yani herifin agzına bakıyoruz oraya gitsek muhatap alıp konuşmayacagız belki?.....

Ön tampon koruma hakkında gelen maili paylaşmak istedim. 850 dolar diyor gümrük hakkında bilgisi olan varmı. Nasıl olur gümrükde fiyat. Cevap yazarsanız durum acil hemen cevap yazacağım gelen maile.

Dear Enis Bey,

the "pare-chocs" is available and the total cost is US$ 850,00 all including (material, shipement, ...)

Please tel me if you are interested or not, my friend in Brazil is waiting my reply!

Gümrüğe direk takılır değeri üzerinden vergi alınır almaya niyetin varsa faturayı tutarı az yazdır olabiliyorsa 70 euro yu geçme

Teşekkürler.

dusterime neler yapabilirim derken elime tesadüfen geçen parçalarla ortaya bu çıktı ben sonuçdan memnunum dodik bulamadım vites aralığı kısalığınıda taban yüksekliği 70 olan lastikle hallettim aracımdan memnunum

IMG_20140210_142306.jpg

IMG_20140210_142317.jpg

IMG_20140210_165020.jpg

bu ön koruma hangi araca ait acaba bilgilendirmen mümkünmü?

suzuki grant vitara 2007 ve üzeri orjinal ön koruma aksesuarı yan korumalarda vitara arka demir captiva fiyatlarını bilmiyorum pahalı olabilir araca koruma sağlayacağını zannetmiyorum görüntü amaçlı taktım polüratan sert köpükden imal suzikide delikler sis farlarına geliyor bende oralara sarı sis taktırdım yetpa köylüce aksesuarcıda benzerlerini gördüm fakat benimkini kaba buldular üst bagaj orada takıldı onu çok beğendiler

hepsı on numara olmus.orjınalı hem cok pahalı hemde tıpsız bısı.en uyuz oldugumda yan basamakları marspıyelın altına sokuyolar ne ıse yarıyosa orda altta.bunlar cuk dıye oturmus

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR