KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İizalasyonu parçalı yapın. Bu defenderlerin orta sıklıkla sökülüyor diye biliyorum. Servis motorunun tamamlayıcı parçaları kaç para tutar çıkma olarak acaba?
Şanzımanı taban saçlarını ellemeden söken ustaya denk gelmedim Benim aracımda da komple izolasyon ve halı kaplaması var. İzolasyon malzemesini kapakların üzerine göre yaptık, Halıyı kaldırınca civataların yeri belli oluyor, söküp kolaylıkla saçlar çıkarılıyor. Şanzıman tüneli de yine aynı şekilde... Ama elyaf (üstü siyah yüne benzer, cam yünü mü diyorlar ne diyorlar )kaplarsanız kesinlikle büyük sıkıntı oluyor. Benim dediğim malzeme siyah kauççuk kendinden yapışkanlı...
Umut bey , yakın tarihte puma motor takacağım . Aracımda klima yok , klima da taktırmak istiyorum , puma motora pumanın kliima motoru torpidoya da defender klima ızgaraları takılması gerektiğini düşünüyorum ama emin değilim bu konudaki önerinizi rica edeceğim. Bir de bir arkadaşın sorusunu yanıtlarken direksiyon pompası dediniz . Defenderimde defender direksiyon pompası var (hidrolik) bu pumaya uymuyor mu ? Teşekkür ederim selamlarımla ...
Umut bey , yakın tarihte puma motor takacağım . Aracımda klima yok , klima da taktırmak istiyorum , puma motora pumanın kliima motoru torpidoya da defender klima ızgaraları takılması gerektiğini düşünüyorum ama emin değilim bu konudaki önerinizi rica edeceğim. Bir de bir arkadaşın sorusunu yanıtlarken direksiyon pompası dediniz . Defenderimde defender direksiyon pompası var (hidrolik) bu pumaya uymuyor mu ? Teşekkür ederim selamlarımla ...
Kolay gelsin, bende de klima motoru var ama orjinal yerine takılamıyor mesafe darlığı nedeniyle... Direksyon pompası uyar defenderın direksyon kutusuna.. Saygılar...
radyatör ve intercol soğutucusuna bi çözüm bulmamız gerek tdi 300 ün radyatöründe hem radyatör hemde intercoll soğutusucu birlikte oda takılırsa tadından yenmez
radyatör ve intercol soğutucusuna bi çözüm bulmamız gerek tdi 300 ün radyatöründe hem radyatör hemde intercoll soğutusucu birlikte oda takılırsa tadından yenmez
çok teşekkürler cevabınız için. . .
forumu okudum fakat geç oldu biraz mesajı atmış bulundum. . .
pek net yanıt yok yinede forumda ama 3000 lira işçilik falan denmiş bazı arkadaşlar pahalı değil mi bu fiyat ?
birde o zamanlar çıkma parasına şimdi sıfırlar satılıyor artık yarı yarıya daha ucuza puma atabiliriz sanırım. . .
atamazsınız forumda okuduğunuz rakamların konuşulduğu zamanlarda linkini koyduğunuz tamir motorları 3500 liralardaydı. şimdi fiyatı ortada.
Konuları tam manasıyla incelediğinizde sizde göreceksinizki; iş bu motoru almakla bitmiyecek. Turbo, enjektör,radyatör,marş, pompa vs. ilaveleri yapılması gereken çıplak blok , kapak ve içi dolu tamir motoru bunlar. bir okadar daha ilave edin motor maliyetine en az.İşçilik işi göreceli.