MehmetTurk
Kamp II
Ynt: Puma Operasyonu Başladı
Ali Fuat bey , arazi dişli oranınız ne acaba ? Değiştirdiniz mi ?
Ali Fuat bey , arazi dişli oranınız ne acaba ? Değiştirdiniz mi ?
Orjinal ebat lastikleriyle 130 luk pumanın ibreyi bir tur attırdığına şahit oldum Yazın görüşmek üzere inşallah...ali fuat yongacı' Alıntı:Umutçum merhaba....Bizde Alanyadaki meşhur Hasan Kola ustaya bizim vede diğer yeğenim Tolganın Landlarını geçen ay yollamıştık puma makine takılması için...Araçları gidip getirdik geçen hafta...120 lik makineler 2005 modeller ve üzerlerinde şansımıza büyük tip turbo çıktı...lt 77 nin oranları ile oynayıp bakımılarını yaptık ve harika oldu....Daha önce rampa çıkmayan...Sollama yapamayan...100 km yi geçemeyen Landlar şimdi uçuyorlar inanki....130..140 km yi rahat görüyorlar...Arazide ise taşları yerinden söküyorlar...Hasan ustamada buradan reşekkür vede saygılarımızı yolluyorum..Dediğin gibi, lt 77 gayet güzel iş görüyor......İşallah bu yaz Küçükkuyuyada landla gelicez..Sana o zaman mutlaka uğruyacağım..Kazdağlarına tırmanırız Landlarımızla...Sevgilerimle hoşçakal...
Merhaba..Sadece 4ve 5.vitesler 1,41 oran oldu...diğerleri aynı..MehmetTurk' Alıntı:Ali Fuat bey , arazi dişli oranınız ne acaba ? Değiştirdiniz mi ?
Dediğiniz nasil oluyor , detaylandirirmisiniz?ali fuat yongacı' Alıntı:Merhaba..Sadece 4ve 5.vitesler 1,41 oran oldu...diğerleri aynı..
Çok bilmiş otur oturduğun yerde bilen bilir ve açıklar ))))sword7' Alıntı:Süper olmuş, iyi günlerde kullanın şimdiden...
MehmetTurk' Alıntı:Umut bey , kaporta ustam v-184 e defenderin eksozunu bağlayamayacağımızı , ford eksoz almamız gerektiğini söylüyor , aslı var mı ? Siz eksoz konusunu nasıl hallettiniz . ( ford eksoz başı aldım , manifolta bağlanan kısım ama usta tamamen ford olması lazım diyor)
1,21 senin gönderdiklerin komple 1.41 arazi alayım diyorum hüseyin ustadan böylelikle bütün dişliler elimde olmuş olacaksword7' Alıntı:Kaç oran var ki sende?
ata036' Alıntı:1.67 neye dikkat etmek gerek anlamadım ?