Puma Operasyonu Başladı :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 534
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 95,972

Etiketler
Ynt: Puma Operasyonu Başladı :smiley:

ne yanar doner adamsin ya nissan taktiriyodun simdi iş pumayami dondu.
Bi taktirda rahatla bari bizde kurtulalim su sıtresden.

Klimaya gerek yok aynen bir abimiz padallarin orayadelik acmişti gayet basarili sende deldirirsin olur biter. :smiley:

RedlinE' Alıntı:
ne yanar doner adamsin ya nissan taktiriyodun simdi iş pumayami dondu.
Bi taktirda rahatla bari bizde kurtulalim su sıtresden.

Klimaya gerek yok aynen bir abimiz padallarin orayadelik acmişti gayet basarili sende deldirirsin olur biter. :smiley:

ya bi dur ya nedir senden çektiğim nissan motoru sordum burda sanayide kimse anlamıyormuş + parça bulmakta sıkıntı yaşayacağımı söylediler ondan işi puma ya çevirdik
deldirmememe gerek yok o işi sen düşün eğer düşünüyosan kaynak, delip, biçme işlerinden anlarım gelip hemen pedalların ordan bi delik açalım senin arabaya :D :D :D :D

dostum benim arabada o dediklerinden ikiser tane var. Hatta direksiyon altinda bile hava çikişi var. pişik olmayalim diye:smiley:
10 kagit verirsin artik bu işleme sen

:smiley: transitlerin parça ucuz. Belki bi klima motoru düşürürsün. Bu arada arabamı ev almak için sattım. Kredi istediğim şekilde onaylanırsa bende bir defenderci olarak aranıza katılıyorum. Dua edin benim için .

RedlinE' Alıntı:
dostum benim arabada o dediklerinden ikiser tane var. Hatta direksiyon altinda bile hava çikişi var. pişik olmayalim diye:smiley:
10 kagit verirsin artik bu işleme sen

bakalım ne verecez imkanları çok zorladık araba bitince hediyesini isterim ama çakma laz kardeşim

serci07' Alıntı:
:smiley: transitlerin parça ucuz. Belki bi klima motoru düşürürsün. Bu arada arabamı ev almak için sattım. Kredi istediğim şekilde onaylanırsa bende bir defenderci olarak aranıza katılıyorum. Dua edin benim için .

hadi hayırlısı olsun diyelim :D :D :D :D

bozmuyorum kanka yeniden yapıyorum kaporta boya + motor güçlensin dedik biraz hani asfaltta sana yetişemiyoz ya bari peşindne gelebilelim dedik :D :D :D

hopp yavaşş cocugun adini koyalim hemen

don lastigi yaparim donnn

cipli td5 gelemiyo arkamdanda senmi gelceksin teneke kral

kime ne taktirirsan taktir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR