KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ya bi dur ya nedir senden çektiğim nissan motoru sordum burda sanayide kimse anlamıyormuş + parça bulmakta sıkıntı yaşayacağımı söylediler ondan işi puma ya çevirdik
deldirmememe gerek yok o işi sen düşün eğer düşünüyosan kaynak, delip, biçme işlerinden anlarım gelip hemen pedalların ordan bi delik açalım senin arabaya
dostum benim arabada o dediklerinden ikiser tane var. Hatta direksiyon altinda bile hava çikişi var. pişik olmayalim diye
10 kagit verirsin artik bu işleme sen
transitlerin parça ucuz. Belki bi klima motoru düşürürsün. Bu arada arabamı ev almak için sattım. Kredi istediğim şekilde onaylanırsa bende bir defenderci olarak aranıza katılıyorum. Dua edin benim için .
dostum benim arabada o dediklerinden ikiser tane var. Hatta direksiyon altinda bile hava çikişi var. pişik olmayalim diye
10 kagit verirsin artik bu işleme sen
transitlerin parça ucuz. Belki bi klima motoru düşürürsün. Bu arada arabamı ev almak için sattım. Kredi istediğim şekilde onaylanırsa bende bir defenderci olarak aranıza katılıyorum. Dua edin benim için .