yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 15 Mar 2011 #417 Ynt: Puma Operasyonu Başladı Aynen o şanzuman .Engin beyle konuştum geçenlerde, ancak ondan başka tecrübe eden varmı onu merak ediyorum.
Ynt: Puma Operasyonu Başladı Aynen o şanzuman .Engin beyle konuştum geçenlerde, ancak ondan başka tecrübe eden varmı onu merak ediyorum.
sword7 Zirve Mesajlar 2,243 Tepkime Puanı 2 Yer Akçay 15 Mar 2011 #418 Ynt: Puma Operasyonu Başladı yavuz-çelikel' Alıntı: Aynen o şanzuman .Engin beyle konuştum geçenlerde, ancak ondan başka tecrübe eden varmı onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Engin abi 5 ileriye dönecek diye biliyordum ama ne oldu sonra haberim yok...
Ynt: Puma Operasyonu Başladı yavuz-çelikel' Alıntı: Aynen o şanzuman .Engin beyle konuştum geçenlerde, ancak ondan başka tecrübe eden varmı onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Engin abi 5 ileriye dönecek diye biliyordum ama ne oldu sonra haberim yok...
efetorunu Kamp I Mesajlar 119 Tepkime Puanı 1 Yer üsküdar / istanbul 20 Mar 2011 #419 Ynt: Puma Operasyonu Başladı sevgili zirve inşallah daha başka bir sorunlar çıkmadan O sevgili defender ını toplarsın. sonucu merakla bekliyor olucam.kolay gelsin
Ynt: Puma Operasyonu Başladı sevgili zirve inşallah daha başka bir sorunlar çıkmadan O sevgili defender ını toplarsın. sonucu merakla bekliyor olucam.kolay gelsin
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 20 Mar 2011 #420 Ynt: Puma Operasyonu Başladı Küçükefe zirve kim?
sword7 Zirve Mesajlar 2,243 Tepkime Puanı 2 Yer Akçay 20 Mar 2011 #421 Ynt: Puma Operasyonu Başladı yavuz-çelikel' Alıntı: Küçükefe zirve kim? Genişletmek için tıkla ... Sanırım ben
Ynt: Puma Operasyonu Başladı yavuz-çelikel' Alıntı: Küçükefe zirve kim? Genişletmek için tıkla ... Sanırım ben
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 20 Mar 2011 #422 Ynt: Puma Operasyonu Başladı sword7' Alıntı: Sanırım ben Genişletmek için tıkla ... Zirve selam.
sword7 Zirve Mesajlar 2,243 Tepkime Puanı 2 Yer Akçay 20 Mar 2011 #423 Ynt: Puma Operasyonu Başladı yavuz-çelikel' Alıntı: Zirve selam. Genişletmek için tıkla ... Nickimin altındaki zirve yazısı arkadaşı yanılttı sanırım. Oraya adımı nasıl yazabilirim, sizin ki gibi
Ynt: Puma Operasyonu Başladı yavuz-çelikel' Alıntı: Zirve selam. Genişletmek için tıkla ... Nickimin altındaki zirve yazısı arkadaşı yanılttı sanırım. Oraya adımı nasıl yazabilirim, sizin ki gibi
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 20 Mar 2011 #424 Ynt: Puma Operasyonu Başladı umut profilde imzanın üzerinde görünen adınız diye bir yer var oradan oluyor.
Ynt: Puma Operasyonu Başladı umut profilde imzanın üzerinde görünen adınız diye bir yer var oradan oluyor.
sword7 Zirve Mesajlar 2,243 Tepkime Puanı 2 Yer Akçay 20 Mar 2011 #425 Ynt: Puma Operasyonu Başladı yavuz-çelikel' Alıntı: umut profilde imzanın üzerinde görünen adınız diye bir yer var oradan oluyor. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Yavuz abi, bakıyorum hemen...
Ynt: Puma Operasyonu Başladı yavuz-çelikel' Alıntı: umut profilde imzanın üzerinde görünen adınız diye bir yer var oradan oluyor. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Yavuz abi, bakıyorum hemen...
orsa Zirve Mesajlar 1,051 Tepkime Puanı 2 21 Mar 2011 #426 Ynt: Puma Operasyonu Başladı Acaba LR için üretilmiş MT 82'yi Türkiye'ye getirmeyi araştırmış olan kimse var mı? RN 380'e göre 1.'ci vites daha daha düşük oranlı, 6. vites ise %20 daha yüksek oranlıymış.
Ynt: Puma Operasyonu Başladı Acaba LR için üretilmiş MT 82'yi Türkiye'ye getirmeyi araştırmış olan kimse var mı? RN 380'e göre 1.'ci vites daha daha düşük oranlı, 6. vites ise %20 daha yüksek oranlıymış.
sword7 Zirve Mesajlar 2,243 Tepkime Puanı 2 Yer Akçay 21 Mar 2011 #427 Ynt: Puma Operasyonu Başladı orsa' Alıntı: Acaba LR için üretilmiş MT 82'yi Türkiye'ye getirmeyi araştırmış olan kimse var mı? RN 380'e göre 1.'ci vites daha daha düşük oranlı, 6. vites ise %20 daha yüksek oranlıymış. Genişletmek için tıkla ... Eminim ki on numara olur. Hem yakıt tasarrufu, hemde güç için yapılacak en güzel modifikasyonlardan biri...
Ynt: Puma Operasyonu Başladı orsa' Alıntı: Acaba LR için üretilmiş MT 82'yi Türkiye'ye getirmeyi araştırmış olan kimse var mı? RN 380'e göre 1.'ci vites daha daha düşük oranlı, 6. vites ise %20 daha yüksek oranlıymış. Genişletmek için tıkla ... Eminim ki on numara olur. Hem yakıt tasarrufu, hemde güç için yapılacak en güzel modifikasyonlardan biri...
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 21 Mar 2011 #428 Ynt: Puma Operasyonu Başladı benimde çok merak ettiğim bir konu bu.Yada arka kapağı kafayı kırıp cnc ile yapmak lazım.
Ynt: Puma Operasyonu Başladı benimde çok merak ettiğim bir konu bu.Yada arka kapağı kafayı kırıp cnc ile yapmak lazım.
dron Kamp II Mesajlar 479 Tepkime Puanı 1 Yer ANTAKYA 21 Mar 2011 #429 Ynt: Puma Operasyonu Başladı orsa' Alıntı: Acaba LR için üretilmiş MT 82'yi Türkiye'ye getirmeyi araştırmış olan kimse var mı? RN 380'e göre 1.'ci vites daha daha düşük oranlı, 6. vites ise %20 daha yüksek oranlıymış. Genişletmek için tıkla ... son dişlioranı mt82 0,79 yani son sürat aynı ve ayrıca 2000 tly her tarafta mevcut bu şanzıman (ford v184 lerin üzerindeki 6 ileri şanzıman )
Ynt: Puma Operasyonu Başladı orsa' Alıntı: Acaba LR için üretilmiş MT 82'yi Türkiye'ye getirmeyi araştırmış olan kimse var mı? RN 380'e göre 1.'ci vites daha daha düşük oranlı, 6. vites ise %20 daha yüksek oranlıymış. Genişletmek için tıkla ... son dişlioranı mt82 0,79 yani son sürat aynı ve ayrıca 2000 tly her tarafta mevcut bu şanzıman (ford v184 lerin üzerindeki 6 ileri şanzıman )
orsa Zirve Mesajlar 1,051 Tepkime Puanı 2 21 Mar 2011 #430 Ynt: Puma Operasyonu Başladı Her tarafta mevcut ama şafta çıkışlı olarak. Rakamları incelemedim. Bir İngiliz sitesinin yalancısıyım. Tekrar bakarım.
Ynt: Puma Operasyonu Başladı Her tarafta mevcut ama şafta çıkışlı olarak. Rakamları incelemedim. Bir İngiliz sitesinin yalancısıyım. Tekrar bakarım.
dron Kamp II Mesajlar 479 Tepkime Puanı 1 Yer ANTAKYA 26 Mar 2011 #431 Ynt: Puma Operasyonu Başladı orsa' Alıntı: Her tarafta mevcut ama şafta çıkışlı olarak. Rakamları incelemedim. Bir İngiliz sitesinin yalancısıyım. Tekrar bakarım. Genişletmek için tıkla ... tra500060 diye bir parca mevcut o parcayı koyuyorsun bitiyor
Ynt: Puma Operasyonu Başladı orsa' Alıntı: Her tarafta mevcut ama şafta çıkışlı olarak. Rakamları incelemedim. Bir İngiliz sitesinin yalancısıyım. Tekrar bakarım. Genişletmek için tıkla ... tra500060 diye bir parca mevcut o parcayı koyuyorsun bitiyor
sword7 Zirve Mesajlar 2,243 Tepkime Puanı 2 Yer Akçay 26 Mar 2011 #432 Ynt: Puma Operasyonu Başladı Ne işe yarıyor bu parça? Fordn şanzımanını landın arazi şanzımanına mı akuple ediyor?
Ynt: Puma Operasyonu Başladı Ne işe yarıyor bu parça? Fordn şanzımanını landın arazi şanzımanına mı akuple ediyor?