Puma Operasyonu Başladı :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 534
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,666
Ynt: Puma Operasyonu Başladı

Aynen o şanzuman .Engin beyle konuştum geçenlerde, ancak ondan başka tecrübe eden varmı onu merak ediyorum.

Etiketler

yavuz-çelikel' Alıntı:
Aynen o şanzuman .Engin beyle konuştum geçenlerde, ancak ondan başka tecrübe eden varmı onu merak ediyorum.

Engin abi 5 ileriye dönecek diye biliyordum ama ne oldu sonra haberim yok...

sevgili zirve inşallah daha başka bir sorunlar çıkmadan O sevgili defender ını toplarsın. sonucu merakla bekliyor olucam.kolay gelsin

umut profilde imzanın üzerinde görünen adınız diye bir yer var oradan oluyor.

Acaba LR için üretilmiş MT 82'yi Türkiye'ye getirmeyi araştırmış olan kimse var mı?

RN 380'e göre 1.'ci vites daha daha düşük oranlı, 6. vites ise %20 daha yüksek oranlıymış.

orsa' Alıntı:
Acaba LR için üretilmiş MT 82'yi Türkiye'ye getirmeyi araştırmış olan kimse var mı?

RN 380'e göre 1.'ci vites daha daha düşük oranlı, 6. vites ise %20 daha yüksek oranlıymış.

Eminim ki on numara olur. Hem yakıt tasarrufu, hemde güç için yapılacak en güzel modifikasyonlardan biri...

benimde çok merak ettiğim bir konu bu.Yada arka kapağı kafayı kırıp cnc ile yapmak lazım.

orsa' Alıntı:

son dişlioranı mt82 0,79 yani son sürat aynı ve ayrıca 2000 tly her tarafta mevcut bu şanzıman (ford v184 lerin üzerindeki 6 ileri şanzıman )

Her tarafta mevcut ama şafta çıkışlı olarak.

Rakamları incelemedim. Bir İngiliz sitesinin yalancısıyım. Tekrar bakarım.

orsa' Alıntı:
Her tarafta mevcut ama şafta çıkışlı olarak.

Rakamları incelemedim. Bir İngiliz sitesinin yalancısıyım. Tekrar bakarım.

tra500060 diye bir parca mevcut o parcayı koyuyorsun bitiyor

Ne işe yarıyor bu parça? Fordn şanzımanını landın arazi şanzımanına mı akuple ediyor?