KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hesabınız doğruysa çok sevindim Aracın sürekli 4 çeker olduğunu düşünürsek rakam iyi gibi. Uzun yol tüketimini de ölçeceğim en kısa zamanda. Aslında araçlar fazla yakmıyor. Akaryakıt çok pahalı...
Kesinlikle katılıyorum..Hele şimdi kırsal da bulunmuyor etrafta..Aracı günlük kullanan bizim gibiler için tam perişanlık..Uzun yolda da muhtemelen 9-10 lt yakacaktır aracınız..Bu da 35 kuruş civarına gelir...Zaten 4x 4 kullanıp da 30 kuruşun altını gören varmıdır ki
Mazot olarak Eurodiesel kullanıyorsan ve ben yanlış hesaplamadıysam 40 kuruş civarı oluyor..Bu pahalılıkta çok da fazla sayılmaz...Lastikler de büyük ;D ;D
Ben de 130 luk motor + RN380 Şanzuman düşünüyorum..130'luk motor kullanan Transitlerin teknik özelliklerinde Şehiriçi 100 km de 12,6 lt olarak verilmiş..Demek ki doğru oluyor bu harcama..
Bu aralar herhangi bir 1905 ya da 1907 ile herhangi birşey paylaşacağımı sanmıyorum ;D
Şaka bi yana şu an için sadece karar verme aşamasındayım..Yurdışında çok uygun 300 TDI'lar var ama emisyon oranı beni düşündürüyo..Çünkü bu Hükümet ve ( Trene ) Bakanlar Kurulu bu konuda çalışıyor..Ne yumurtlayacaklar görmem lazım..Öte taraftan 130 luk motor'un maliyeti neredeyse araç fiyatını buluyo..Hedefim 2011 sonuna kadar motor değişmek ama hangi motor ve nasıl ?? Orasını zaman gösterecek.
Bu aralar herhangi bir 1905 ya da 1907 ile herhangi birşey paylaşacağımı sanmıyorum ;D
Şaka bi yana şu an için sadece karar verme aşamasındayım..Yurdışında çok uygun 300 TDI'lar var ama emisyon oranı beni düşündürüyo..Çünkü bu Hükümet ve ( Trene ) Bakanlar Kurulu bu konuda çalışıyor..Ne yumurtlayacaklar görmem lazım..Öte taraftan 130 luk motor'un maliyeti neredeyse araç fiyatını buluyo..Hedefim 2011 sonuna kadar motor değişmek ama hangi motor ve nasıl ?? Orasını zaman gösterecek.
abi aynı şekilde
kısa sürede değilde, 2011 yılı içi planlarımda var benimde abi, gerçi ağustostan sonra yokum ama, ağustosa kadar düşünüyorum ben de... ingilterede süper motorlar var aslında da, işte... ne nasıl olur onu bilemiyorum, biraz da duygusal tabi ;D
Arkadaşlar ortada takip edilecek birşey kalmadı. Motor takıldı ve bir buçuk senedir sorunsuz olarak kullanılıyor. Konuyu baştan sona okumanız yeterli olacaktır sanırım.
hem alanyalı landcı kardeşin kaybedilmemesi hemde motor sohbetleri devam ediyor
yeni başlık açmaktansa senin başlıkda devam ederiz takipden kastım oydu
Selamlar
ben de 120HP Puma, 1.21 arazi oranı, 235x85x16 AT lastik var.. Yıllardır tüketimim hiç değişmedi.. Şehiriçi/dışı fark etmiyor.. 10lt/100km. yakıyor. bilginize.
Selamlar
ben de 120HP Puma, 1.21 arazi oranı, 235x85x16 AT lastik var.. Yıllardır tüketimim hiç değişmedi.. Şehiriçi/dışı fark etmiyor.. 10lt/100km. yakıyor. bilginize.