KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
allah nazardan saklasın korusun hani derlerya tekerine taş değmesin elindeki aracın kıymetini bil üzerindeki tüm civata ve vidalar paslanmazayrıca birinci sınıf bir işcilik ve senin elinda yüriyende geçti birde puma motor var darısı bize inşeallah güle güle kullan
Teşekkür ederim, yapılan onca emeğin karşılığını fazlasıyla aldık bu gün, eve az önce geldim, araç çamur ve kir içinde kapının önünde duruyor Aracı zorladık, hoplattık, zıplattık, çamura soktuk, suya soktuk yüzümüzü kara çıkarmadı. Beklentilerimin çok çok ötesinde oldu bu motorun performansı... Dik dağ yollarında takviye hiç düşmedi, bu kadarını beklemiyordum açıkçası...
allah nazardan saklasın korusun hani derlerya tekerine taş değmesin elindeki aracın kıymetini bil üzerindeki tüm civata ve vidalar paslanmazayrıca birinci sınıf bir işcilik ve senin elinda yüriyende geçti birde puma motor var darısı bize inşeallah güle güle kullan
Deneme oldukça başarılıydı. Tam anlamıyla tamamlanmadı araç, ufak tefek eksiklerimiz var gerçi. Radyatör davlumbazının olmaması sebebiyle rakımın alçak ve parkurun zorlu olduğu biryerde hararet 90'a çıktı, tabi bunda biraz seri kullanımın ve takviyeyi unutuşumuzun da etkisi var...
Umutcum kız gibi olmuş,iyi günlerde binmek nasip olsun.Artık ortak etkinliklerde hem seni yakından tanımak, hemde aracını görmek isterim Ayrıca diğer gezi fotoğraflarını merak ediyorum,gezinizin sorunsuz geçmesine sevindim
Umutcum kız gibi olmuş,iyi günlerde binmek nasip olsun.Artık ortak etkinliklerde hem seni yakından tanımak, hemde aracını görmek isterim Ayrıca diğer gezi fotoğraflarını merak ediyorum,gezinizin sorunsuz geçmesine sevindim