Puma Operasyonu Başladı :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 534
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 95,987
Ynt: Puma Operasyonu Başladı :smiley:

Bu gün aracı Kazdağları'nda denemeye gidiyoruz. Umarım bir sıkıntı çıkarmaz. Herkese iyi Pazar'lar...

Etiketler

allah nazardan saklasın korusun hani derlerya tekerine taş değmesin elindeki aracın kıymetini bil üzerindeki tüm civata ve vidalar paslanmazayrıca birinci sınıf bir işcilik ve senin elinda yüriyende geçti birde puma motor var darısı bize inşeallah güle güle kullan

ovvv bayadır takip edemıyorummm kalp nakli bitmiş heeee :D :D hadi hayırlısıı sonucu beklıyoruzzz

barb_alone' Alıntı:
tabanı düz bassın görüşlerini bekliyoruz

Teşekkür ederim, yapılan onca emeğin karşılığını fazlasıyla aldık bu gün, eve az önce geldim, araç çamur ve kir içinde kapının önünde duruyor :smiley:Aracı zorladık, hoplattık, zıplattık, çamura soktuk, suya soktuk yüzümüzü kara çıkarmadı. Beklentilerimin çok çok ötesinde oldu bu motorun performansı... Dik dağ yollarında takviye hiç düşmedi, bu kadarını beklemiyordum açıkçası...

dron' Alıntı:
allah nazardan saklasın korusun hani derlerya tekerine taş değmesin elindeki aracın kıymetini bil üzerindeki tüm civata ve vidalar paslanmazayrıca birinci sınıf bir işcilik ve senin elinda yüriyende geçti birde puma motor var darısı bize inşeallah güle güle kullan

Teşekkür ederim, daha iyisi sizlerin olsun...

adrenalim' Alıntı:
ovvv bayadır takip edemıyorummm kalp nakli bitmiş heeee :D :D hadi hayırlısıı sonucu beklıyoruzzz

Çok şükür bitti kalp nakli :smiley: bu gün de karşılığını fazlasıyla aldık. Darısı sizlere...

Off_Road' Alıntı:
Nasil gecti deneme ... Gecmis olsun vede tam anlamiyla artik HAYIRLI UGURLU olsun diyebiliyormuyuz ? :smiley:

Deneme oldukça başarılıydı. Tam anlamıyla tamamlanmadı araç, ufak tefek eksiklerimiz var gerçi. Radyatör davlumbazının olmaması sebebiyle rakımın alçak ve parkurun zorlu olduğu biryerde hararet 90'a çıktı, tabi bunda biraz seri kullanımın ve takviyeyi unutuşumuzun da etkisi var...

Bir kaç fotoğraf...
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Resize of DSC06875.jpg

Resize of DSC06887.jpg

Resize of DSC07038.jpg

Umutcum kız gibi olmuş,iyi günlerde binmek nasip olsun.Artık ortak etkinliklerde hem seni yakından tanımak, hemde aracını görmek isterim :smiley: Ayrıca diğer gezi fotoğraflarını merak ediyorum,gezinizin sorunsuz geçmesine sevindim :smiley:

34Hakan' Alıntı:
Umutcum kız gibi olmuş,iyi günlerde binmek nasip olsun.Artık ortak etkinliklerde hem seni yakından tanımak, hemde aracını görmek isterim :smiley: Ayrıca diğer gezi fotoğraflarını merak ediyorum,gezinizin sorunsuz geçmesine sevindim :smiley:

Saolasın Hakan abim. Ben de etkinlikelre katılmayı çok istiyordum ama aracı anca yetiştirebildik. Bir gün mutlaka biryerlerde karşılaşırız elbet :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri