Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,763
Ynt: Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat

http://www.tekford.com.tr/v184-motor-komple-servis-amacli-130-ps-2001-pid-11110.html

bu mudur puma?

Etiketler

Evet o , ama komple yazdığına bakmayın . Pompası ,turbosu gibi bir sürü ve esaslı para tutan parçaları içinde değil. Bu şekilde toplamaya kalkarsanız 10.000 tl yi bulur ... Ben linkteki adresle telefonla görüşüp bizzat sordum .

demir50' Alıntı:
Evet o , ama komple yazdığına bakmayın . Pompası ,turbosu gibi bir sürü ve esaslı para tutan parçaları içinde değil. Bu şekilde toplamaya kalkarsanız 10.000 tl yi bulur ... Ben linkteki adresle telefonla görüşüp bizzat sordum .

Peki uygun fiyata bu motorların komplesini nereden bulabilirim izmir deyim. Çıkmacıları dolaşsam ne olarak sormam lazım puma desem anlarlar mı acaba?

yavuz-çelikel' Alıntı:
ford v184 diye arayacaksınız. 130 'luk transit diye sorun sanayi ağzıyla.

Teşekkürler peki bu dönüşümü izmir de yapabilecek bir usta tanıyan var mı?

daha önce tartışılmıştır eminim ama çoğu konunun üzerinden birkaç yıl geçmiş oluyor.
tüv den geçene kadar benzinli motor ve şanzumanla tüvden diğer tüve kadar dizelle takılsak nasıl olur? ehliyet ruhsat soruyorlar ama aracın motoruna bakmıyorlar ya :smiley:

sword7' Alıntı:
Edremit'te yapacak bir usta var. Benim aracımın motorunu da o değiştirdi.

Sitede izledim gerçekten güzel bir değişim olmuş gibi.

Hiç problem yaşadınız mı bana önerileriniz ne olur?

ONTURK' Alıntı:
Sitede izledim gerçekten güzel bir değişim olmuş gibi.

Hiç problem yaşadınız mı bana önerileriniz ne olur?

Tek problemim 100 bin bakımını atlamak oldu. Sente atladı makina. Triger zinciei ve gergisi değişti. Bakımı yapıldı bir sene önce. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım çok şükür.

YAHU ARKADASLAR BEN PUMA MOTOR 130 PS VEYA TDI 300 MOTORLARIN FIYATLARINI VE KENDISINI BULAMIYACAKMIYIM ??? BILEN VARSA BU BILGILERI VERIRMI ???
KIM SATAR - NERDE MONTE EDILIR - IZMIR DE -USTASI KIMDIR BU ISIN !!!
SAYGILAR ;)

Merhaba,

Foruma yeni katılıyorum ancak uzun süredir takip etmekteydim. Yaklaşık bir ay önce Sivas'tan Bülent Bey'den(kokteknik) 87 model Benzinli Defender 110 satın aldım, şimdi Ankara'da Puma motor taktırmayı düşünüyorum, Ankara'da tanıdığınız daha önceden bu değişimi yapmış bir usta var mı?

Teşekkür ederim

.Dolu ve oldukça bakımlı, kendini ispat etmiş bir araç satın almışsınız. Hayırlı olsun.
Bildiğim kadarıyla benzinli aracı dizel'e çevirme şansınız yok.Benzin yakan daha büyük hacimli bir motor takabilirsiniz.

yavuz-çelikel' Alıntı:
.Dolu ve oldukça bakımlı, kendini ispat etmiş bir araç satın almışsınız. Hayırlı olsun.
Bildiğim kadarıyla benzinli aracı dizel'e çevirme şansınız yok.Benzin yakan daha büyük hacimli bir motor takabilirsiniz.
Teşekkür ederim, genel bakım dışında bir şey yaptırmama gerek kalmadı, Bülent Bey gerçekten çok iyi bakmış araca. Bildiğim kadarıyla İstanbul'da İTU, diğer şehirlerde ise Makine Mühendisleri Odası proje ile değişimine izin veriyor, zaten 9 koltuklu olan bu aracı muayeneden önce proje ile 5 koltuğa düşüreceğim, bu sırada aynı proje içerisinde motor değişimini de yapmak istiyorum.
Yaklaşık 12 senedir Discovery TD5 kullanıyorum, yedek parçası çok pahalı ve bakımları da bir dünya para tutuyor, bu nedenle benzin/dizel dönüşümü gerçekten yasal olarak mümkün değilse o zaman V8 motoru düşünebilirim.

defender ışıklarda kalkarken hızlı kalkacak ve arkadaki siyah dumandan dolayı laf etmiyecekse yeni motor her zaman uygundur...

ck4x4' Alıntı:
Merhaba,

Foruma yeni katılıyorum ancak uzun süredir takip etmekteydim. Yaklaşık bir ay önce Sivas'tan Bülent Bey'den(kokteknik) 87 model Benzinli Defender 110 satın aldım, şimdi Ankara'da Puma motor taktırmayı düşünüyorum, Ankara'da tanıdığınız daha önceden bu değişimi yapmış bir usta var mı?

Teşekkür ederim
hayırlı olsun aracınızın hidrolik direksiyon uygulaması bana aittir hatta size geçmeden 1 hafta önce hidrolik pompayı sadece merakımızdan komple söküp bakım yaptık 1978 model pompa olmasına rağmen sökünce şaşırdık sanki hiç çalışmamış gibi ter temizdi güle güle kullanın tekrar hayırlı olsun dileklerimle :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR