demir50' Alıntı:Evet o , ama komple yazdığına bakmayın . Pompası ,turbosu gibi bir sürü ve esaslı para tutan parçaları içinde değil. Bu şekilde toplamaya kalkarsanız 10.000 tl yi bulur ... Ben linkteki adresle telefonla görüşüp bizzat sordum .
yavuz-çelikel' Alıntı:ford v184 diye arayacaksınız. 130 'luk transit diye sorun sanayi ağzıyla.
ONTURK' Alıntı:Teşekkürler peki bu dönüşümü izmir de yapabilecek bir usta tanıyan var mı?
sword7' Alıntı:Edremit'te yapacak bir usta var. Benim aracımın motorunu da o değiştirdi.
ONTURK' Alıntı:Sitede izledim gerçekten güzel bir değişim olmuş gibi.
Hiç problem yaşadınız mı bana önerileriniz ne olur?
Teşekkür ederim, genel bakım dışında bir şey yaptırmama gerek kalmadı, Bülent Bey gerçekten çok iyi bakmış araca. Bildiğim kadarıyla İstanbul'da İTU, diğer şehirlerde ise Makine Mühendisleri Odası proje ile değişimine izin veriyor, zaten 9 koltuklu olan bu aracı muayeneden önce proje ile 5 koltuğa düşüreceğim, bu sırada aynı proje içerisinde motor değişimini de yapmak istiyorum.yavuz-çelikel' Alıntı:.Dolu ve oldukça bakımlı, kendini ispat etmiş bir araç satın almışsınız. Hayırlı olsun.
Bildiğim kadarıyla benzinli aracı dizel'e çevirme şansınız yok.Benzin yakan daha büyük hacimli bir motor takabilirsiniz.
hayırlı olsun aracınızın hidrolik direksiyon uygulaması bana aittir hatta size geçmeden 1 hafta önce hidrolik pompayı sadece merakımızdan komple söküp bakım yaptık 1978 model pompa olmasına rağmen sökünce şaşırdık sanki hiç çalışmamış gibi ter temizdi güle güle kullanın tekrar hayırlı olsun dileklerimleck4x4' Alıntı:Merhaba,
Foruma yeni katılıyorum ancak uzun süredir takip etmekteydim. Yaklaşık bir ay önce Sivas'tan Bülent Bey'den(kokteknik) 87 model Benzinli Defender 110 satın aldım, şimdi Ankara'da Puma motor taktırmayı düşünüyorum, Ankara'da tanıdığınız daha önceden bu değişimi yapmış bir usta var mı?
Teşekkür ederim