Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,764

Etiketler
Ynt: Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat

ONTURK' Alıntı:
http://www.tekford.com.tr/v184-motor-komple-servis-amacli-130-ps-2001-pid-11110.html

bu mudur puma?
Ford puma motor 2.0 tdi
Sürüs istikametine göre sag yandan görünüsü

Ford Puma 2.0 tdi.jpg

Arkadaşlar bu motor PUMA olabilir Fakat SERVİS MOTORUDUR Yani motorun üzerinde ykıt pompası emme manifoldu eksoz manifoldu ve buna benzer birçok şey Yoktur ve ek malzemeleri aldığınızda ortaya ciddi rakamlar çıkar ve tabiri caizse semeri ile seksene maledersiniz
dolayısı ile hiç aklınızdan geçirmeyiniz derim tabi bu benim fikrim karar sizin saygılar

Arkadaşlar Bu motor SERVİS MOTORUDUR ve motoru direk çalıştıramazsınız Yakıt pompası Şarj Dinamosu Marş dinamosu Emme ve Eksoz manifoldu Turbo ve bağlantıları Devridaim Termostat yuvası ve bağlantıları vs vs vs gibi birçok parça almanız gerekir ki böyle bir işe kalkışanın vay haline Tabiri caizse Semeri ile seksene çıkar AMA fikirlere saygım sonsuz kara sizin kolay gelsin ve bol şans dilerim

Puma motorda en uygunu servis amaçlı motoru alıp enjektörler hariç diğerlerini çıkma toplamak . Ben bu şekilde 7000 tl ye aldım 130 ps blok sıfır motor sıfır sayılır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-minivan-van-ford-transit-130-bg-ps-komple-motor-yeni-53699974/detay

arkadaşlar linkte böyle bir motor var mars ve şarz üzerinde yok diyor
geçen ankaraya sordum 120 ps 2005 motora 5500tl istediler 120 ps defender için yeterli gelir diye düşünüyorum hem daha esaplı

Uzun zamandır var o ilan, bencede 120 ps yeterli. Bu arada benim şirkete ait transit turbo kesti, 1400 liraymış yenisi.Çıkmasını 500'e aldım.Malzeme maliyetleri açısından belirtmek istedim.

ilan zaten bomba hazırlanmış. takıldığı araçlar ford transit ve land rover. özellikle belirtmiş. fiyatıda ona göre der gibi.

servis motor alıp çıkmacılardan dizmeye kalksanız motorun sadece turbosunu ve ıvır zıvırını alırsınız. geri kalan pompa enjektör gibi elemanları çıkma alsanız ayarıydı temizletmesiydi v.b. gibi işçilik maliyetleri sıfır parasına yaklaşır. o yüzden sıfır almak herşeyiyle eğer tabi imkan varsa daha mantıklı. trabzonda işçilik maliyeti eğer tanıdığınız yoksa çok masraflı. kısacası kendi işinizi kendiniz yapamıyorsanız sıkıntılı oluyor.trabzon piyasasında araştırma yapmıştım. 120 hp puma servis motoru çıkmacıda toplanıp (takılan tüm parçalar çıkma) faturalı fiyatı 8.500 tl,komple puma 140 hp motor ise faturalı 11.000 tl civarı (herşeyi sıfır). sizce hangisi mantıklı? :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR