Bahsedilen motor satıştan kalkmış , sizi o linke yönlendiriyor site.serci07' Alıntı:fiesta 1.4 motor diyor linkte
ersahtekinsen' Alıntı:arkadaslar gecen bir usta ile gorustum sakın bulaşma pumaya dedi. Çogu parcasdı uydurma olacak...uydurma bir araba..sorun cıkartır ileride dedi.kafamı bulandırdı.
edaghan' Alıntı:"Defender ve Discovery Dükkanı - Aracınız itina ile Puma'laştırılır"
gakyildiz' Alıntı:Motor ok ise 6 ileri şanzımanı ne kadar bu transitin? (MT ..?)
Öncelikle hayırlı olsun ama benzinli aracı dizele çevirmek ressmi olarak çok uzun ve pahalı bir uğraş acizane tavsiyem dizel alıp v184 attırmak daha kolay ama tercih sizin başarılar vede kolaylıklar dilerimAcrotech' Alıntı:Öncelikle selamlar Foruma yeni dahil oldum... Bu hafta 92 model benzinli bir Defender satın aldım 3 yıldır hayalini kurduktan sonra... (Kendim restoratörüm) eski benim işim böylelikle defender sevdamada eylemsel olarak start vermiş oldum... Forumu uzun zamandır takip ediyordum zaten, bendede alır almaz araca v184 motoru taktırma telaşı başladı ve neticesinde birkaç satıcıyla irtibata geçtim... önümü görmek bakımından bana bu süreci özetleme zahmetinde bulunacak değerli büyüklerimden yardım bekliyorum çok genç bir Defender Sevdalısı olarak... Denizlideyim arikanturgay@gmail.com