Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,764
Ynt: Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat

300 TDİ lerin montaj flan dahil 10.000 civarı bazen de üzerinde yaptıran arkadaslar var ancak puma motorla kıyaslandığında parça mevzusu var????...

Etiketler

arkadaslar gecen bir usta ile gorustum sakın bulaşma pumaya dedi. Çogu parcasdı uydurma olacak...uydurma bir araba..sorun cıkartır ileride dedi.kafamı bulandırdı.

ersahtekinsen' Alıntı:
arkadaslar gecen bir usta ile gorustum sakın bulaşma pumaya dedi. Çogu parcasdı uydurma olacak...uydurma bir araba..sorun cıkartır ileride dedi.kafamı bulandırdı.

Hangi usta ile konuştuğunuzu ve kendisinin daha önce ne gibi tecrübeler edindiğini bilmiyorum ama; Puma takıp da şikayetçi olan duymadım. Şahsen 3 senedir kullanıyorum... nazar değmesin.

bu gidişle kendime yeni bir işyeri açıp tabelaya da şunu yazıcam : "Defender ve Discovery Dükkanı - Aracınız itina ile Puma'laştırılır"

:smiley:

kendisi kaportacı ama motor konusunda kulaktan dolma bilgilere sahip sanırım. motor dönüşümünü nerede yaptınız?

Motoru nerede taktırdığınızdan çok nasıl taktırdığınız önemli... Bu işe girişmeden evvel yapılmışları detaylıca inceleyin. Sahipleri ile konuşun. olası problemlerin önüne geçmiş olursunuz. siz tecrübesiz iken sonuç çok başarılı olmayacaktır...

kolay gelsin.

Öncelikle selamlar Foruma yeni dahil oldum... Bu hafta 92 model benzinli bir Defender satın aldım 3 yıldır hayalini kurduktan sonra... (Kendim restoratörüm) eski benim işim böylelikle defender sevdamada eylemsel olarak start vermiş oldum... Forumu uzun zamandır takip ediyordum zaten, bendede alır almaz araca v184 motoru taktırma telaşı başladı ve neticesinde birkaç satıcıyla irtibata geçtim... önümü görmek bakımından bana bu süreci özetleme zahmetinde bulunacak değerli büyüklerimden yardım bekliyorum çok genç bir Defender Sevdalısı olarak... Denizlideyim arikanturgay@gmail.com

Acrotech' Alıntı:
Öncelikle selamlar Foruma yeni dahil oldum... Bu hafta 92 model benzinli bir Defender satın aldım 3 yıldır hayalini kurduktan sonra... (Kendim restoratörüm) eski benim işim böylelikle defender sevdamada eylemsel olarak start vermiş oldum... Forumu uzun zamandır takip ediyordum zaten, bendede alır almaz araca v184 motoru taktırma telaşı başladı ve neticesinde birkaç satıcıyla irtibata geçtim... önümü görmek bakımından bana bu süreci özetleme zahmetinde bulunacak değerli büyüklerimden yardım bekliyorum çok genç bir Defender Sevdalısı olarak... Denizlideyim arikanturgay@gmail.com
Öncelikle hayırlı olsun ama benzinli aracı dizele çevirmek ressmi olarak çok uzun ve pahalı bir uğraş acizane tavsiyem dizel alıp v184 attırmak daha kolay ama tercih sizin başarılar vede kolaylıklar dilerim :smiley:

Sayın Demiral, ilginize teşekkür ederim... Motorla ilgili tüm prosödürü öğrendim, zamana yayarak bu değişikliği benzimliden dizele (aracımın konsalidasyonu çok iyi) yada tavfiyeniz üzere dizel alıp sonra v184 atmak... bakalım şuan aracın kapılarını kilit vs işlerini yaptırıyorum ay sonuna boyaya girecek saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR