Bende farklı olması ve ruhsat sıkıntısı yaşanmaması yönünden kırmızı yönünde karar kıldım, zaten aracın orijinal rengi de siyah kırmızıydı. Neyse o aşamaya daha var.Önce Boya, doubler yapımı, şanzımanların değişimi, şaftların yapılması, frenlerin yapılması arka denge kolu, şanzımanların altına koruyucu ve travers yapılması, elektrik tesisatının elden geçmesi ve iç döşemenin toplanması var
abi ben arabanın eski halini görüne bi imreniodum bu ne güzel bişe diğe şimdiki haline bakıyorum harika bi iş çıktı ortaya allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsinn ;D
Arabanın içi boyanmayacak, içinde bir sorun yok boyası cam gibi duruyor bir tek tavanda bizim bagaj için deldiğimiz yerlernden birin den su almış orda bir paslanma başlamış orası boyanacak bir de şöför koltuğunun altında değişen parça boyanacak.Belki pütür de atabiliriz zemine.
Kolay gelsin ve Allah sabır versin.Her sabah ilk işim bu topiği takip etmek; bakalım yeni neler yapıldı diye.Birtek bu sabah işlerimin yoğunluğundan dolayı unuttum.Öğle vaktide sanayideydim.Benim Vitara'ya parça arıyordum.Dediğim gibi topiği sabah okusaydım sanayide bu devi incelemek isterdim.Nasip değilmiş.
Gülazer benim memleketimin arabası diyebilmek de ayrıca hoşuma gidecek. ;D ;D ;D