Uğur bey sizede ustalarada sabırlar diliyorum..Trabzonda böyle bir projenin gerçekleştirilmesi grur verdi onurlandırdı..Çok büyük bir misyonu üstlenmişsiniz..Biliyoruz ki güzel günler zorlu duraklardan geçer...Kolay gelsin
Uğur bey sizede ustalarada sabırlar diliyorum..Trabzonda böyle bir projenin gerçekleştirilmesi grur verdi onurlandırdı..Çok büyük bir misyonu üstlenmişsiniz..Biliyoruz ki güzel günler zorlu duraklardan geçer...Kolay gelsin
Her zaman ilkini yapmak zor oluyor, sağ tarafı kes bük, olmadı bir daha kes düzleştir tekrar bük orasını kes burasını kes derken kuş kadar kaldı ama en sonra olması gereken şekli aldı.Öğleye doğru işim çıktı Trabzona geçmek zorunda kaldım.Alelacele Kulağı yerine tutturduk, içime sinince gönül rahatlığıyla çıktım
Trabzona gidip işleri hallettikten sonra plazmacıya uğramadan olmaz diyip, doğru plazmaya gittim Onlarda beni özlemiş zaten ))
Hemen arka tampon için kafamdaki şekli kağıda çizdim, bilgisayara geçip kestiler.Kestirdiğim parçaları da alıp Akçaabata geri döndüm, bu süreçte erkan usta sağ kulağı baya toplamış ne yalan söyliyim çok şaşırdım İlk defa dükkandan çıkıp da geri geldiğimde arabada bir farklılık gördüm ) Hep nası bıraktıysam öyle buluyordum genelde ))
Hemen kestirdiğim parçaları yerine alıştırıp kaynattık.
Sıra farların etrafına boru dönmeye geldi, dirsek alayım köşeleri güzel bükemeyiz dedim, bükersin bükemezsin derken kendimizi elimizde boru presin başında bulduk.Çok da iyi olmadı gibi geldi bana biraz yılan gibi oldu kıvrımları keskin hat veremedik ikinci kıvrıma.Yerine tutturduk dur kaynatma dedim dedim de dinleyen kim, Erkan usta yazdı kaynağı.
Baya yalvardım erkan ustaya kes düzeltelim yenisini yapalım vs. ama yok ikna edemedik hadi bakalım hayırlısı
İyi günler
Sy Haliloğlu
Aracınızın son şeklini almasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Harcanan emek,sabır ve alınteri arcınızın istediğiniz gibi olacağını gösteriyor.
Ustalara güç kuvvet,sizede bol sabır ve para gücü diliyorum.
Saygılar
Batuhan Tüten
İyi günler
Sy Haliloğlu
Aracınızın son şeklini almasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Harcanan emek,sabır ve alınteri arcınızın istediğiniz gibi olacağını gösteriyor.
Ustalara güç kuvvet,sizede bol sabır ve para gücü diliyorum.
Saygılar
Batuhan Tüten
Vahşi hayvan ismi verilen araçların yanında pısırık kalıyor demişsiniz Gülazer için,
bir zamanlar ekranlarda Hamdi Alkan tiplemesi vardı "yarmagül"
bunun ebatlarını da düşünürsek affınıza sığınarak bu "Yarmagülazer" olmuş
arazide görmeyi sabırsızlıkla bekleyenlerdim...
Vahşi hayvan ismi verilen araçların yanında pısırık kalıyor demişsiniz Gülazer için,
bir zamanlar ekranlarda Hamdi Alkan tiplemesi vardı "yarmagül"
bunun ebatlarını da düşünürsek affınıza sığınarak bu "Yarmagülazer" olmuş
arazide görmeyi sabırsızlıkla bekleyenlerdim...