tahaozak' Alıntı:Konuyu dağıtmak istemem ama çekicinin resmini koymayı unutmuşsunBen ekliyeyim
euzlu' Alıntı:Cam(e)i boğazı bizim yaylamız : )) zaten Maçka vadisi olduğunu tahmin etmiştim, ben de bu gurbet ellerde bulamadım kafama göre bir ekip, az birşey daha havalar ısınsıda biz de buradan Şavşat milli parklar yolu üzerinde Karagöl'e kamp atmaya gideceğiz inşallah 3-4 araç, muhtemelen Rize ekibi de bize katılacak...
şimdilik sizlere kolay gelsin, Kars'tan selamlar...
yavuz-çelikel' Alıntı:Kısmetse seneye bende geleceğim,benide götürün o yaylaya.
euzlu' Alıntı:Belki Nisan ayında gelebilirim, gelirsem de arabayla gelirim, o zaman mutlaka görüşürüz ekip ve sizle, şimdilik kolay gelsin...
emrah artarslan' Alıntı:her sene memlekete akrabaları görmek için gelirdim fakat bu sene bu mükemmel aracı görmek için gelicemhem sizinle tanışırız bir şnorkel olayında konuşma fırsatımız olmuştu sadece.
euzlu' Alıntı:elinize sağlık ancak arka dodiğin kep açısı ön dodiğe göre hafif aşağıya bakıyor sanırım, bu da dodiğin ana parçasını keserken kaportaya gelen kısmını düz kesmenizden kaynaklanıyor olsa gerek, bu şekilde de gözünüze hoş gelebilir ancak arkadan öen bakış atıldığında dodiklerin üst hizasının yere paralelliğindeki bu fark bence düzeltilmesi gereken bir fark, sadcece benim fikrimi içeriyor ancak gözünüzden kaçmışsa da bildirmek istedim, tekrardan ellerinize sağlık değerli hemşerim, selamlar..
moonwalker_arc' Alıntı:Evet açılar farklı, farkındayım aslında önde tutturmak istediğim açı buydu.Ön yarım parça dodik tam yuvarlak dönmüyor, o açıyla iyi gözüktü.Arka tam parça tam yuvarlak dönüyor, arkanın bu açısı daha çok hoşuma gitti bozmak istemedim şu an gözüme hoş gözüktü bu şekli.
euzlu' Alıntı:o zaman mesele yok demektir, tekrardan kolay gelsin de bu gün fotograflar az : )) alıştırdın bu başlığı bol fotografa, beklentimiz haliyle de büyük oluyor : )) selamlar...
euzlu' Alıntı:ne sıkılması : )) sizin yüzünüzden biz de gaza geliyoruz, şimdi aracı cidden satışa çıkarttım, biraz borcum ve de alacağım var, borçlarımı kapatıp kalan para ve alacaklarımın bir kısmıyla ya (bu sefer) benzinli ve mümkün olduğu kadar düzgün bir defender alacağım ya da 90 lı yılların başı kare kasa bir XJ, ondan sonra bir de dükkan tutup atölyeye çevireceğim buradaki VX 80 in sahibi Maçkalı dostum ve çalışma arkadaşım Emrah'la : )) sakın "kaz kesmeyin habu rampanin başinda : ))" selamlar...