edebiyatçı
Zirve
Ynt: Prag- Dresten-terezin-kutna Hora
Kızlarla önümüzdeki senenin planlarına başladık bile. Sizin geçen yıl yaptığınız Romantik Yol rotası da seçeneklerden birisi. Biliyorsun ben artık Avrupa istemiyorum ama başka da bir yere eşlerden izin çıkmıyor. Beyrut'u çok istiyorduk nasip olmadı.Şimdilik eşimle planlıyoruz ama arkadaşların yoğun baskısı var, belki yaza İspanya'yı arkadaşlarla düşünebiliriz.Sen de rehberlik edersin bize nasıl olur?
Bizde plan pek çok bakalım Allah ne gösterecek.
Teşekkür ederim canım.Malesef ilk sayfaların görselleri kaybolmuş.Dilerim en kısa zamanda sorun halledilir.Bu yazı dizisindeki açıklamaların büyük kısmını alıntı yaptım. Prag ile ilgili çok kaynak vardı. Bir de aynı şeyleri yazmak için ben uğraşmayayım dedim.Fotokitabımız da neredeyse hazır.Tanzanya için istemiştin ana ben unuttum.Bana özelden mailini gönderirsen sana birkaç tane de kendi fotoğraflarımızdan yollayayım. Belki özenirsin de bir daha ki gezimize Mustafa abiyi de bırakıp katılmak istersin.Eşim duymasın ama arkadaşlarla gezmenin eğlencesi de bir başka oluyor.Ebru Yetim' Alıntı:Edebiyatçı olunca duygularda böyle güzel anlatılabiliyor işte ...O ruhu bize de yaşattığın için teşekkürler canım .Prag kendine münhasır bir şehir .Görüpte etkilenmemek ve tekrar gitme hayalleri kurmamak mümkün değil.ben yine sonradan gördüğüm için yazı dizini yavaş yavaş tadını çıkara çıkara okuyacağım inşallah .