Prado Almaya Adım Adım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arcamenel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 560
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,145
At lastik fiyat dayanıklılık beceri ve özellikleri göz ününde bulundurulduğunda ben kesinlikle cooper derim bf ye o parayı vermeye gerek yok diğerleri birbirinin aynısı zaten lassa competus en berbat olanıdır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sayın matchplus değerlendirmeniz asfalt arazi kar çamur becerileri şeklindemi.
Ben çoğunlukla şehir içi kullanıyorum yol dışı çıkışlarım offroad şeklinde değil.Binek arabanın gidemediği kum toprak araziler yol dışı şeklinde.
Araştırmalarım özellikle asfalt yol da yağmur kar ( kış amblemli) olan lastiklere gidiyor.At olduğu için hafif yol dışında da sorun olmayacaktır düşüncesindeyim.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
sayın matchplus değerlendirmeniz asfalt arazi kar çamur becerileri şeklindemi.
Ben çoğunlukla şehir içi kullanıyorum yol dışı çıkışlarım offroad şeklinde değil.Binek arabanın gidemediği kum toprak araziler yol dışı şeklinde.
Araştırmalarım özellikle asfalt yol da yağmur kar ( kış amblemli) olan lastiklere gidiyor.At olduğu için hafif yol dışında da sorun olmayacaktır düşüncesindeyim.

Cooper at tüm koşullarda en başarılısı bunu falken hariç hepsini kullanan biri olarak söylüyorum

Tek lastik olarak kullanılacaksa ve aracı günlük olarakta kullanıyorak ses seviyesi önemli bence . Yazlık kullandığım bridgestone ecopia ile kışlık bridgestone lm 80 arasında ses farkı var . (71-73 db ) . Yokohama ats 74 db idi yanlış hatırlamıyorsam . Cooper ve falken at de iyi görünüyor , onların ses durumu nasıl . Lassa için ülkemiz şartlarına göre üretildiğinden , sanıldığından daha iyi derler . At lastikteki durumu nedir bilmiyorum .

Hangi marka alıcaz peki A/T olarak çok pahalı olmayan BF o kadar para verilmez dedin ben halen standart kullanıyorum :smiley:) 225/75/15 lazım bana :smiley:)) 30 taksam sürtme yaparmı ? Cooper iyimi dediğin kadar yada MAXXİS ne dersin ?
Cooper at tüm koşullarda en başarılısı bunu falken hariç hepsini kullanan biri olarak söylüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönder

Hangi marka alıcaz peki A/T olarak çok pahalı olmayan BF o kadar para verilmez dedin ben halen standart kullanıyorum :smiley:) 225/75/15 lazım bana :smiley:)) 30 taksam sürtme yaparmı ? Cooper iyimi dediğin kadar yada MAXXİS ne dersin ?

Pahalı olmasın diyosan kumho at 51 al

Falken yönelin ankara dayasanız alidayı oto lastik 340 tl fiyatı

Ali dayım bitanedir ama aynı fiyata kumho dururken falken de alınmaz

benim verdiğim fiyat 265/65/17 içindi

siteye baktım şimdi 290 yazıyor
e79c134b8158041e9f0948791cca47d4.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR