highoutput
Zirve
Uyar merak etmeyin lastikciye gidip deneyinAT51 31/10.5/15 benim standart ZJ ye uyarmı ? uyarsa ondan alıp taktırmak isterim çümkü BF ler 500 lira tanesi )
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uyar merak etmeyin lastikciye gidip deneyinAT51 31/10.5/15 benim standart ZJ ye uyarmı ? uyarsa ondan alıp taktırmak isterim çümkü BF ler 500 lira tanesi )
AT51 31/10.5/15 benim standart ZJ ye uyarmı ? uyarsa ondan alıp taktırmak isterim çümkü BF ler 500 lira tanesi )
Senin yüzünden taktırcam şu getleri bak ciddi ciddi taktırıcaktım bizim gruptakiler taktırmıştı bir kaç kişi onlar bana 2" get ne işine yarayacak diyen oldu taktırtıktan sonra rot çuya gitmen lazım dediler defransiye li delmesin diyenler oldu sonra vazgeçtim bende Üstünde 235 var şuan normal lastik onlar tam turda sürtüyor maalesef 31 değilde 30 / 9.5/15 alsam ne olurSürtme yapar tam turlarda ayrıca çamurda çok rahatsız olursun taktır artık şu getleri sandığı açma vakti geldi geçiyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Senin yüzünden taktırcam şu getleri bak ciddi ciddi taktırıcaktım bizim gruptakiler taktırmıştı bir kaç kişi onlar bana 2" get ne işine yarayacak diyen oldu taktırtıktan sonra rot çuya gitmen lazım dediler defransiye li delmesin diyenler oldu sonra vazgeçtim bende Üstünde 235 var şuan normal lastik onlar tam turda sürtüyor maalesef 31 değilde 30 / 9.5/15 alsam ne olur
Sende şimdi n evar araç olarak
Bende bir bilsem nasıl oluyor diye herkes birşey diyor sonra bakıyorum işin içinden çıkamıyorum bende vazgeçiyorum taktırmaktan.Aslında şu defransiyel delme olayını duymasam inan taktırıyordum tamam dedim yarın gidip taktırıyorum 16" jant birde BF A/T lastik alıcaktım hepsini yaptırıcaktım taki o olaydan sonra vazgeçtim get taktırınca ön şaftın kafasını masfallıya değiştirmemiz gerekir mi ben gerekmez diye biliyorum...bak halen senin profil resmin zj )Yahu rotçudaki işin 15 bilemedin 20 dkka başkada bi işin yok diff nasıl deliniyor onu anlamadım..belki ön şaftın kafasını mafsallıya çevirmen gerekebilir zamanla..
Bende şuan 2.2 frontera var
Bende bir bilsem nasıl oluyor diye herkes birşey diyor sonra bakıyorum işin içinden çıkamıyorum bende vazgeçiyorum taktırmaktan.Aslında şu defransiyel delme olayını duymasam inan taktırıyordum tamam dedim yarın gidip taktırıyorum 16" jant birde BF A/T lastik alıcaktım hepsini yaptırıcaktım taki o olaydan sonra vazgeçtim get taktırınca ön şaftın kafasını masfallıya değiştirmemiz gerekir mi ben gerekmez diye biliyorum...bak halen senin profil resmin zj )
Bunu bayan diyen de bu işi çok iyi bilen birisi inan yani bende zaten ondan sonra şaşırdım...Yarın buluşmamız var orada tam öğrenip ona göre yol haritamı çizem ayrıca benim aracı isteyen bir arkadaşım var ona verip WJ yemi geçsem diyorumYahu arkadaş halen diff delinmesi diyosun kim dedi sana bunu get takarken ne alaka
http://www.jeepforum.com/forum/showthread.php?t=1560704
TeGT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi