At lastik fiyat dayanıklılık beceri ve özellikleri göz ününde bulundurulduğunda ben kesinlikle cooper derim bf ye o parayı vermeye gerek yok diğerleri birbirinin aynısı zaten lassa competus en berbat olanıdır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sayın matchplus değerlendirmeniz asfalt arazi kar çamur becerileri şeklindemi.
Ben çoğunlukla şehir içi kullanıyorum yol dışı çıkışlarım offroad şeklinde değil.Binek arabanın gidemediği kum toprak araziler yol dışı şeklinde.
Araştırmalarım özellikle asfalt yol da yağmur kar ( kış amblemli) olan lastiklere gidiyor.At olduğu için hafif yol dışında da sorun olmayacaktır düşüncesindeyim.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sayın matchplus değerlendirmeniz asfalt arazi kar çamur becerileri şeklindemi.
Ben çoğunlukla şehir içi kullanıyorum yol dışı çıkışlarım offroad şeklinde değil.Binek arabanın gidemediği kum toprak araziler yol dışı şeklinde.
Araştırmalarım özellikle asfalt yol da yağmur kar ( kış amblemli) olan lastiklere gidiyor.At olduğu için hafif yol dışında da sorun olmayacaktır düşüncesindeyim.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tek lastik olarak kullanılacaksa ve aracı günlük olarakta kullanıyorak ses seviyesi önemli bence . Yazlık kullandığım bridgestone ecopia ile kışlık bridgestone lm 80 arasında ses farkı var . (71-73 db ) . Yokohama ats 74 db idi yanlış hatırlamıyorsam . Cooper ve falken at de iyi görünüyor , onların ses durumu nasıl . Lassa için ülkemiz şartlarına göre üretildiğinden , sanıldığından daha iyi derler . At lastikteki durumu nedir bilmiyorum .
Hangi marka alıcaz peki A/T olarak çok pahalı olmayan BF o kadar para verilmez dedin ben halen standart kullanıyorum ) 225/75/15 lazım bana )) 30 taksam sürtme yaparmı ? Cooper iyimi dediğin kadar yada MAXXİS ne dersin ?
Hangi marka alıcaz peki A/T olarak çok pahalı olmayan BF o kadar para verilmez dedin ben halen standart kullanıyorum ) 225/75/15 lazım bana )) 30 taksam sürtme yaparmı ? Cooper iyimi dediğin kadar yada MAXXİS ne dersin ?