Prado Almaya Adım Adım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arcamenel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 560
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,173
Üstadım Mazda CX-9 gerçekten iyi bir araçtır ama Mazda nın Türkiye deki durumunu biliyorsunuz.... Neden onun yerine bir Volvo XC90 olmasın ?

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
hocam Volvo XC90 da baktım ancak az kilometreli ve modeli biraz yükseltecek olursam fiyatlar mercedes GL ve BMW X5 lere yaklaşıyor, zaten o meblağlara çıksam dediğim gibi bunlardan birisini alırım, ayrıca her ne kadar BMW ve Mercedeste çok kaliteli olsalar bir japon kadar sorunsuz olmadıklarını düşünüyorum. Kaldıki benim ayırdığım miktardaki volvo model yıllarında ciddi şanzıman problemi var diye biliyorum. Bakalı hayırlısı, inşallah MPV sınıfında birşey almak zorunda kalmam. Temiz uygun fiyatlı bir prado ile işi biter.

Farklı bir model onereyim.
Max 2012 model xtrail (eski kasa)
Mpv yerine tercih edilebilir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam 3.sıra koltuk şart bize, bildiğim kadarıyla X-trailin son kasası haricinde 3.sıra koltuk yok. Ama galiba buradan sizlerle beraber bir araba bulup alıcaz :smiley:

Rexton da tercih edilebilir arac.
Ayrıca bugun periyodik bakım yaptırdım.
Motor yağı5.5 lt
Yağ filitresi
Hava filitresi
Polen filitresi
Gresleme
İşçilik
Hepsi 380 TL.

Hocam her türlü alternatife baktım rexton da dahil, içime sinen üç araç var; Prado,Mercedes GL ve Mazda CX-9, amam bana prado apayrı geliyor, sonuna kadar pradoyu zorlamayı düşünüyorum. Hemen hemen 1 ay zamanım var. Bu arada Pradonun yağ kapasitesi az değilmi 5.5 lt. Oldukça hesaplı bir şekilde halletmişsiniz gerçekten. Sizler burada pradoyu yazdıkça sabırsızlanıyorum.

İlandaki araç daha önce istanbul beşiktaş dan ilana cıkmıştı.Yurt dışına cıkma sebebiyle satılık dı fiyatı 65 bin idi.
Bende bakmıştım çok özenli gelmemişti bana kaskosuzluk vs gibi durumları vardı.

Bordo olan var onu telefonda 70 bine bıraktılar, ancak galeride olduğu için biraz itici geliyor, aslında dış rengi çok güzel, birde mercedes ile takas yapıyorlar, yorulmadan bir alışveriş yapma durumum olabilir, diğer ilanlardaki fiyatlar çok yüksek, 290 bin km çokmu fazla?

Düzenli bakım yapıldıysa yagı suyu eksik edilmediyse bu tarz araçlar km cok etken değil.Ben aracımın 280 binde almıştım.Her zaman km düşük olması ayrı bir avantaj yalnız yukarıda yazdıklarım seklinde bakıldıysa km handikapı olmaz.
Bordo araca erzincanda baktırmıştım.İlanı orada görmüştüm 72.5 bin di.
Sıkıntılı bir araç gibi durmuyordu.
Ama dediğiniz gibi galeri olunca bende negatif başlıyor ilgi.
Kanımca fiyat daha da düşer pazarlıkla.

Tamam hocam takipteyim ilanları, kilometreye çok takılmayacağım, en ufak bir aktivasyonda buradan haberdar edeceğim sizleri

Merhaba. Hayırlı Bayram'lar. Kafam çok karıştı. sırf km farkı 20.000₺ fark ediyor gibi. Nerdeyse araba parası. 2-3 sene binmeyi düşünüyorum. 70-75 e bordosu grisi var. Km yüksek. Ankara arabası var, 94 belki olur diyor. Bir de tüp takacağım. Oldu 97-98. Değer mi? Diyelim ki gözü kararttım aldım. Satarken Nasıl olacak acaba. Çünkü diğerleri zaten ucuz aldım, ucuza gitti gibi olur heralde. Pahalı olan değer kaybı Nasıl olacak?...:eek::(:confused: Yardım lütfen.

Bayram tatili bitti benimde planlı plansız seyahatim sona erdi.
Tüketim değerinden bahsedeyim kısaca.
Güzergah Adana Ankara Bolu İstanbul Akyazı Beypazarı Ankara
Toplamda 1332 km 417 tl lik yakıt 185 lt ilave 100 tllik benzin
31 kuruş lpg ve 7 kuruş benzin toplam 38 kuruş km başına tüketim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR