Penceremdeki Davet ..!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,650
Ynt: Penceremdeki Davet ..!

sayın bahçıvankurt;
Benim kayısıda hastalıklı ama ben ilaç kullanmıyorum olduğu kadarı bize yetiyor sizinkilerde don vurmuş galiba ama az kaldıysa bile size de bizede yeter teşekkürler :D

Etiketler

bende kullanmıyorum zaten ve kullanmayada niyetim yok zararlarını biliyorumzaten ve bunu bildiğimiçin doğru dürüst pazardan bile bişey alamıyorum artık

Benim peceremde ki davet de bu.

PIC_0092.jpg

Evet çiçekleri çok güzel bir ağaç. Ama adını bilmiyorum. Vişnenin biraz daha küçüğü şeklinde meyvesi var. Yenmiyor. Komşulardan reçel yapan varmış.

vişnenin biraz daha küçüğü derken bende ona benzer çiçekleri olan bir ağaç var ama benimkisi süs elması ve meyvesi yenmiyor ama pastacılıkta süsleme amaçlı kullanılıyor.elmanın minyatürü yani vişne kadar büyüklükte

Belki sizinkiyle aynı cins ağaçtır. Süs bitkisi gibi duruyor. Vişneden küçük derken, normal vişnelere göre çapı 2 - 3 mm daha küçük olduğu için dedim. Ama rengi ve şekli vişneye benziyor.

Sevgili Ahmet,
Bahçendeki ağacın ismi minyatür elma yada süs elması diye geciyor latincesi "Malus floribunda"

sayın aslanahmet;
Ne güzel pencereniz var :D Keşke herkesin böyle pencereleri olsaydı :smiley: teşekkürler :smiley:

bunu bugün 15:00 sularında Dalyanda çektim..gönül penceremden diyeyim...

[attachment=1]

Cumartesi 005.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR