Penceremdeki Davet ..!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,651
Ynt: Penceremdeki Davet ..!

ömer bey bazen bana bile kalmıyor şarolop yapmaya ;D malum şehir içinde olunca habersiz misafiri çok oluyor(küçük hırkızlar ne olcak)

Etiketler

Gelinemiyecek bir yerde değilsiniz :smiley:
Kısmet olur inşallah oralara varıp,doğanın güzelliklerini yaşatmaya çalışan bir arkadaşımızın çabalarına tanık olmak :smiley:
Küçük hırkızlar heryerde her zaman var :smiley:

beklerim ömer bey kapım sonuna kadar açık ;) belki garip gelecek ama ben onları dağıtıyorum zaten geçen yıl 300 kilo kadar elma 35 kilo kadar kiraz dağıttım en çok çeşit onlardan var da diğerleri tadımlık işte.birer ikişer okadar.ben sadece ilaç kullanmadan bu işin olabileceğini göstermeye çalışıyorum ama anlayan ve dinleyen yok.bahçeyikurduktan sonra inanın pazardan bişey almaya korkar oldum(işin p.ştluğunu öğrendim ya insanların nekadar paragöz ve adi olduğunu gördüm)nasıl yaparlar anlamıyorum.size canlı yaşanan bir olay yazayım.çiftçi hormonu vermiş sebzeye birgece önce yemyeşil olan domates sabah kıpkırmızı olmuş.arkadaş sormuş sen yemiyormusun bunları diye.çiftçide ben onları yemem onlar zararlı kendime ayrı ekiyorum demiş.işte bizim insanımız bu maalesef ve ben gerçekten üzülüuyorum :'( yarın küçükkuyuya gidiyorum buğday derneğinin çamtepe şubesi açılışı için.bu konuda topik açtım kimse ilgilenmedi maalesef.yesinler bakalım hormonlu ürünleri ben onları sonra göreceğim. ;D

Allah herkesin kalbine göre versin diyelim :smiley:
Görüşmek üzere iyi geceler.Hasat zamanı gelip bizde nasibimizi almak için plan yapmaya başlayalım Murat ile :smiley:

sayın Bahçıvan kurt;
Bahçenizi görünce eğer yolumuz düşerse uğramadan geçemiyeceğimizi anladık...!!:smiley: Meyva öneli değil mühim olan bahçeyi görmek.:smiley:

herzaman beklerim kapım herkese açık elbette.sanırım ben bu işi bilmiyorum :-[ kayısılarımı yine don vurdu.ilaç atmak istemiyorum yoksa ilaç atsam kurtarırım ama ozaman da tarım ilaçlarının zararlarını bilen biri olarak kendimi inkar etmiş olurum.bu sene bol bol kiraz elma armut şeftali ve üzüm var menüde beklerim tüm dostları :D

Bu bölümü açtığı için Sayın gezgen'e teşekkürler.Ama Sayın bahçivankurt'un bahçesinin güzelliğine söyleyecek söz bulamıyorum. Nasıl olsa bir Marmara yapacağız,bahçede birkaç fotoğraf çeker tanışırız. Her zaman sözetmekten kendimi alamadığım birşey var;Ülkemin heryeri güzel. Selamlar İzmirden.

derindeniz üzgünüm öyle birkaç fotoğrafla tanışamayız :D ya adamgibi gelip bahçedeki o andaki bütün meyvelerin tadına bakarsınız mangalımızı yakarız şöyle keyifle çayımızı içeriz oşartlarda olursa beklerim yoksa üzgünüm ;D anlaştıkmı acaba

Bunlarda benim pencelerelerin dışardan görünümü.

Pencerenin manzarasını varın siz hayal edin.

yayla ev.jpg

SPM_A0662.jpg

Bir arkadaşımdan duyduğum ve yıllardır unutmadığım bir cümleyi aktarayım izninizle;'' Misafir ev sahibinin kuzusudur''.Biz geldiğimizde ne yapacağınız size kalmış.Ama şundan emin olun geleceğiz.Selamlar, sevgiler ''Güzel İzmirden''.

Sayın Mete Gürel,pencerenizi ve diğer detayları becerebildiğim kadarıyla hayal edebiliyorum. Bahçede bir gün akşama kadar zaman geçirmek herhalde bir altı ay ömrü artırır diye düşünüyorum.Kaldıki siz sürekli yaşıyorsunuz,anladığım kadarıyla o güzelliklerin de farkındasınız.Elinizdeki güzelliklerin farkındaysanız,bu insanda çok farklı duygular oluşturuyor.Sayın bahçivankurt, Sayın gezgen ve farkındalıklarının farkında olan tüm insanlar için de geçerli bu düşüncelerim.

Arkadaşlar bu 7-8 dönüm bahçe içerisinde bir ev dir ve bütün dostlara açıktır. Gerek kamp için gerek karavan için çadır için uygundur dostları misafir etmek ve bu güzellikleri paylaşmak buraların kıymetini artıracaktır. Sevgilerimle

Teşekkürler,Ülkemin görmediğim çok yeri var,fazla uzun sürmeyecek o taraflara da gelmemiz.

Mete Bey;
Keşke bütün gözler sizinki gibi pencerelerden bakabilse..Eminim çok şeyler değişirdi..!

Bu arada arkadaşlar benim penceredeki son durum.

[attachment=1]

001_800x418.jpg

desenize sizin kayısıları önce yiyeceğiz.benimkiler maalesef dona yakalandı ama diğerleri sizlerin gelmesini bekliyor büyüyelimde gelsin bizi yesinler diyorlar bütün meyveler :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri