TA2RX
Müzmin öğrenci
Ynt: Panelvan Kasası Izolasyonu Ve Kondensasyon Üzerine
Sürücü kabin tavanının dış ortamla teması yok. Üzerinde büyücek bir boşluk var. Bu boşluk yaşam mahalli tarafından erişilen bir raf ya da üst dolap olarak kullanılıyor. Bu bölmenin dış yüzeye bakan tavan kısmına aracın imalat aşamasında izolasyon yapılıyor zaten. Kullanılan malzeme yine elastomerik kauçuk. Biraz ince ama yeterli olacağını sanıyorum.
melihbozkurt' Alıntı:Bu arada panelvan araclarda su ana kadar kimsenin sofor kabinlerini yalittigini gormedim. Bence burada gozden kacan birseyler var. On kabinde panelvanlarda aracin bir parcasi ve aracin isinmasinda ve sogumasinda rolu var. Bu yuzden arac yapilirken en bastan kabin ust dosemeleri sokulerek icerisine mumkun olan en iyi yatilim yapilmadir.
Sürücü kabin tavanının dış ortamla teması yok. Üzerinde büyücek bir boşluk var. Bu boşluk yaşam mahalli tarafından erişilen bir raf ya da üst dolap olarak kullanılıyor. Bu bölmenin dış yüzeye bakan tavan kısmına aracın imalat aşamasında izolasyon yapılıyor zaten. Kullanılan malzeme yine elastomerik kauçuk. Biraz ince ama yeterli olacağını sanıyorum.