Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,141

Etiketler
Ynt: Pajero Evolution

Merhaba Kürşad Bey,

Yolun çoğu bitmiş, müthiş yakışıklı olmuş, ellerine, emeğinize ve tabiki cebinize sağlık.

Bizde bir gün binip bakarız umarım. :D :D

Sırada ne var şimdi, boyaya mı geliyoruz ?

Selamlar.

sertem41' Alıntı:
Merhaba Kürşad Bey,

Yolun çoğu bitmiş, müthiş yakışıklı olmuş, ellerine, emeğinize ve tabiki cebinize sağlık.

Bizde bir gün binip bakarız umarım. :D :D

Sırada ne var şimdi, boyaya mı geliyoruz ?

Selamlar.

çok teşekkürler

lpg için ruhsat değişicek hazır o değişirkende renkde değiştireyim diyorum, kaplama olucak muhtemelen. sonrasındada bir fırsat bulup antalyaya gidersem demir tmapon alt koruma

birde şnorkel araştırıyorum özel bir şnorkel yapıcaz sanırım :smiley:

Tekrar kolay gelsin.

Portbagaj
Yanbasamak
Sis farları
Dalkıran telleri
Vinç

sizin yaptırmayı düşündükleriniz ile beraber bunlarıda yaptırmayı düşünüyormusunuz?

port bagaj düşünmüyorum , dalga kıranda port bagaj olmayınca olmaz sanırım, siz farları 2 tane taktım 4 tane daha takılıcak
vinç de tampon içi gizli olucak

Tempus' Alıntı:
çok teşekkürler

lpg için ruhsat değişicek hazır o değişirkende renkde değiştireyim diyorum, kaplama olucak muhtemelen. sonrasındada bir fırsat bulup antalyaya gidersem demir tmapon alt koruma

birde şnorkel araştırıyorum özel bir şnorkel yapıcaz sanırım :smiley:
ilyas usta 8 10 ay önce siyah bir 5 kapı 3.2 diesel dakar üzerinde çalışıyodu.etli aliminyumdan çok şık ön ve arka tampon yapmıştı.ağırlıktan kazanılmış ve çok iyi işçilikle yapılmıştı boyasız hamken görmüştüm.o araçta zeplin gibi olmuştu.iyi günlerde kullanın

Züpürge' Alıntı:
Baktım, sonra bir daha baktım, sonra bir daha baktım..
Beğendim, sonra bir daha baktım, yine beğendim..
Merakla takip ediyorum...

Hislerime tercuman bir yazı. Teşekkürler sayın Kılıç, ellerine yüreğine sağlık, kesene bereket Kürşad :smiley:

tyt.fan' Alıntı:
ilyas usta 8 10 ay önce siyah bir 5 kapı 3.2 diesel dakar üzerinde çalışıyodu.etli aliminyumdan çok şık ön ve arka tampon yapmıştı.ağırlıktan kazanılmış ve çok iyi işçilikle yapılmıştı boyasız hamken görmüştüm.o araçta zeplin gibi olmuştu.iyi günlerde kullanın

çok teşekkürler, bakalım özel dodikler özel şnorkel gibi planlarımız var İlyas usta ile birlikte :smiley:

kürşad bey, şnorkelin tepe kısmı öne doğru eğik değilde geriye tavana doğru yatık olursa daha güzel durur gibi geldi. birde sıradan dodikler yerine, çamurluklardaki çıkıntıyı tamamlayacak şekilde lastiğin üstünü örterse daha egzantrik olur bence.

turkakreb' Alıntı:
kürşad bey, şnorkelin tepe kısmı öne doğru eğik değilde geriye tavana doğru yatık olursa daha güzel durur gibi geldi. birde sıradan dodikler yerine, çamurluklardaki çıkıntıyı tamamlayacak şekilde lastiğin üstünü örterse daha egzantrik olur bence.

evet arkaya doğru giden bir şnorkel yapılıcak , dodiklerede pajero evo nunkileri uygulıycaz

Hayırlı olsun Kürşat bey,çok çok yakışıklı duruyor.

Yeni eklentiler yapana kadar değişik yerlerde çekilmiş fotoğraflarını paylaşın da baktıkça MAŞALLAH diyelim.

Bu arada yandan çekilmiş fotoğrafta ön ve arka tekerlekler ile çamurluklar arasında gözüken yükseklik farkı aracın durduğu yer ile mi alakalı , yoksa olması gereken hali mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR