Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,169
Ynt: Pajero Evolution

saboy' Alıntı:
Hayırlı olsun Kürşat bey,çok çok yakışıklı duruyor.

Yeni eklentiler yapana kadar değişik yerlerde çekilmiş fotoğraflarını paylaşın da baktıkça MAŞALLAH diyelim.

Bu arada yandan çekilmiş fotoğrafta ön ve arka tekerlekler ile çamurluklar arasında gözüken yükseklik farkı aracın durduğu yer ile mi alakalı , yoksa olması gereken hali mi?

çok teşekkürler

arkası standartındada biraz kalkık oluyor , ama vinç vs takılıp bagajda yüklenince bir daha bakıcaz 3-5 cm arka yüksekliği normal

Etiketler

kürşad bey birde çamurluklara yapacağınız eklentilerden sonra tomponada bulaşmak zorunda kalacaksınız galiba? çünkü bu seferde tamponlar küçük duracak gibi geliyor?

turkakreb' Alıntı:
kürşad bey birde çamurluklara yapacağınız eklentilerden sonra tomponada bulaşmak zorunda kalacaksınız galiba? çünkü bu seferde tamponlar küçük duracak gibi geliyor?

çamurluk ve tamponlar tek parça olucak yada tamponlar demir yapılıcak

demir tampon bana işin kolayı ama riski az, ancak yeniden tampon dökmek biraz daha zor ve riskli gibi geliyor bana. gerçi pek anlamam bu işlerden ya..

Kürşad kardeşim ben yiğit araç muhteşem ötesi olmuş.nedeni belli İLYAS abi denilen bir pir var ona bırak gerisi düşünme.ustalığı müthiş bilgisi süper daha ne olsun.şu içine tükürdüğümün parası bir kerede bana uğrasada bende pajeromu seninki gibi yapabilsem off offffffff. :'( :'( :'(

turkakreb' Alıntı:
demir tampon bana işin kolayı ama riski az, ancak yeniden tampon dökmek biraz daha zor ve riskli gibi geliyor bana. gerçi pek anlamam bu işlerden ya..
ilyas usta 6 mm filan aliminyumu origami gibi katlıyabilen plastik cerrah gibi dikebilen bi usta.otodrom için buggyler yaparken görmüştüm .herhalde rollbar yaptığı borularla imzasını atar okunakllı bi şekilde.epey önce offroad aracı nasıl yapılıyo diye bi çalışması 4x4freelife ta yayınlanmıştı.çok usta tanımam ama arkadaşın yazdığı gibi bencede işinin piri.yılmaz ustada ilyas ustada mitsubishi ordinaryusları

tyt.fan' Alıntı:
ilyas usta 6 mm filan aliminyumu origami gibi katlıyabilen plastik cerrah gibi dikebilen bi usta.otodrom için buggyler yaparken görmüştüm .herhalde rollbar yaptığı borularla imzasını atar okunakllı bi şekilde.epey önce offroad aracı nasıl yapılıyo diye bi çalışması 4x4freelife ta yayınlanmıştı.çok usta tanımam ama arkadaşın yazdığı gibi bencede işinin piri.yılmaz ustada ilyas ustada mitsubishi ordinaryusları

ilyas usta orjinal tamponları koruyup etrafına koruma barı yapmayı öneriyor ama bakıcaz :smiley:

aracın ilk yol testinide kenan çarpışantürk yapsın bari:smiley:geriye bişi kalırsa araçtan kalanada siz binersiniz:smiley:evo değildi ama ilyas usta yapımı 200 beygir bi azman kullanıyodu.o paralıyodu ilyas usta toparlıyodu.güzeldi ilfer offroad team günleri.

güzel oluyor sonunu merakla bekliyoruz kürşad bu arada yayları amorsitörü orjinal ölçümü taktın ???

adaeada' Alıntı:
güzel oluyor sonunu merakla bekliyoruz kürşad bu arada yayları amorsitörü orjinal ölçümü taktın ???

teşekkürler

orjinal ölçü olurmu uzunlarla değiştirdik :smiley:

orjinalleri zaten sağlamdı sırf yükseltme için söktük

adaeada' Alıntı:
süperrr :D torsiyondan yükseltme yeterli oldumu ???

oldu aslında ama sanırım bu hafta torsiyonuda biraz aşağı alıp aracı daha da rahatlatıcaz :smiley: ustam rotillerin altınada pul gibi bişeyler koydu ama detaylarını tam bilmiyorum gizliyor :smiley:

Tempus' Alıntı:
oldu aslında ama sanırım bu hafta torsiyonuda biraz aşağı alıp aracı daha da rahatlatıcaz :smiley: ustam rotillerin altınada pul gibi bişeyler koydu ama detaylarını tam bilmiyorum gizliyor :smiley:
anladım tabi torsiyonu nekadar düşük tutarsan araç okadar rahatlıyor kaldırdıkça araç sertleşiyor konfor gidiyor

adaeada' Alıntı:
anladım tabi torsiyonu nekadar düşük tutarsan araç okadar rahatlıyor kaldırdıkça araç sertleşiyor konfor gidiyor

vallahi şu an ön torsiyonundan tüm ağır bakımları yapıldı sorunlu parçalar değişti, aldığım standart halinden iyi diyebilirim ;D haftayada bir parça yaptırıyorum dedi usta bakalım ne takıcak ;D

Gerçekten çok güzel oluyor hayranlı ve ilgiyle takip ediyoruz... aracınız otomatik vites mi ?? bir de kaç model ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri