Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,141

Etiketler

Ynt: Pajero Evolution

Renk konusunda, Mat Siyah daha türkiyede hiç yokken bile benim hep hayalimdeydi. Ama şimdi etrafımda turuncu ve mat siyah çok fazla araba oldu. o yüzden biraz isteksizim , aklım zaman zaman kaysada. Birde mat siyah arabayı sanki daha cadde arabası gibi gösteriyor, bakıcam son anda karar vericem sanırım. Bir tane plastik dokulu mat siyah var bana buldukları ciddi kalın bir malzeme belki onuda deneyebilirim.

Hayırlı olsun..... çok güzel olacağına eminim ( gerçi şuanda da çok güzel )

Tempus' Alıntı:
Renk konusunda, Mat Siyah daha türkiyede hiç yokken bile benim hep hayalimdeydi. Ama şimdi etrafımda turuncu ve mat siyah çok fazla araba oldu. o yüzden biraz isteksizim , aklım zaman zaman kaysada. Birde mat siyah arabayı sanki daha cadde arabası gibi gösteriyor, bakıcam son anda karar vericem sanırım. Bir tane plastik dokulu mat siyah var bana buldukları ciddi kalın bir malzeme belki onuda deneyebilirim.
hakinin siyaha çok yakını oldukça mat haki bi vx dolanıyo.çok yakışıyo haki 4x4 lere.caterpillar sarısı olabilir ama o zamanda iş makinası tadında olur.

iyi dileklerini sunan herkese teşekkürler :smiley:

renk kartelası elimde her saat farklı renge karar evriyorum hadi bakalım sonumuz hayrola

Kürşad, sarı renk çok güzel. Siyah jantların ve diğer siyah aksesuarlar ile çok çekici bir araç olacak.

takipteyiz abicim kolay gelsin :smiley: anca takip ediyoruz zaten.......... :(

Bulgaristan trophy,de kaldığımız otelin girişine park etmiş bir evoyu yakından inceleme fırsatım olmuştu tabiiki 3 kapı idi,süper bir araçtı cadde kullanımı için bir takım modifiyeler ilave edilmişti ve yarışan takım pilotlarından birinin günlük kullanım aracıydı çok beğenmiştim, türkiyede sadece vural ak getirmiş ve master rally,de mehmet becce ile yarışmıştı,

Kürşat hocam yeni aracın hayırlı olsun,yakışır diyorum ;)

tyt.fan' Alıntı:
hakinin siyaha çok yakını oldukça mat haki bi vx dolanıyo.çok yakışıyo haki 4x4 lere.caterpillar sarısı olabilir ama o zamanda iş makinası tadında olur.
Katılıyorum , koyu zeytin yeşili ,mat haki gibi renklerinde çok yakışacağını düşünüyorum :smiley:

sarı renkte bir başka durur beee ;) benim sepettte pajero yazısı var içini sarı renk yaptım çokta tatlı durdu fakat bu sadece yazı ve 60 cm boyunda komple sarı nasıl durur iyi düşünmek lazım mat siyahta başka yani :smiley: merakla takipteyiz kürşad

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

SON KONULAR

Geri