Otomatik Kapı Kilitleme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,401
Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme

Arkadaşlar Selamlar,
Duster 2011 model 4x4 110 bg.full opsiyon sahibiyim. Forum dan okuduğum bilgiler ışığında Eskişehir Güven Renault & Dacia servisinde hareket halinde kapıların otomatik olarak kapanması işini anlattım ve tahminimin ötesinde 10 dk.da hallettiler. Herhangi bir ücrette ödemedim. Herkese Güvenli sürüşler dilerim Hoşçakalın.

Etiketler

Ankara Mais te daha önce 2 usta birden; bazılarda var bazılarda yok deyip bakmıştı ve sizinkinde yok deyip göndermişti. ??? ??? Şaşmazda yetkili servis CAS ın foremeni ustam, aracın yazılımı güncelledi ve şu anda otomatik kitleniyor. ;D ;D ;D ÜSTELİK : bu özelliği istediğim zaman açıp istediğim zaman kapatabiliyorum. Bunu maise yazsammı diye düşünüyorum; becereksiz bilgisiz adamları doldurmuşlar oraya... :mad: :mad:

sayın monti ankara şaşmazdaki kapı otomatiğini halleden servisin adresini yazabilirmisiniz acaba?

teşekkürler

Monti' Alıntı:
Ankara Mais te daha önce 2 usta birden; bazılarda var bazılarda yok deyip bakmıştı ve sizinkinde yok deyip göndermişti. ??? ??? Şaşmazda yetkili servis CAS ın foremeni ustam, aracın yazılımı güncelledi ve şu anda otomatik kitleniyor. ;D ;D ;D ÜSTELİK : bu özelliği istediğim zaman açıp istediğim zaman kapatabiliyorum. Bunu maise yazsammı diye düşünüyorum; becereksiz bilgisiz adamları doldurmuşlar oraya... :mad: :mad:

Monti bey özelliği istediğim zaman açıp, istediğim zaman kapatabiliyorum demişsiniz. Bunu biraz açabilirmisiniz nasıl yapıyorsunuz? Teşekkürler.

KAR KAPLANI' Alıntı:
Monti bey özelliği istediğim zaman açıp, istediğim zaman kapatabiliyorum demişsiniz. Bunu biraz açabilirmisiniz nasıl yapıyorsunuz? Teşekkürler.
Konsoldaki kitleme tuşuna yukarı doğru 5 sn. basılı tutunca özellik aktif oluyor. Aşağı doğru 5 sn. basılı tutnca de-aktif oluyor. ;)

Monti' Alıntı:
Konsoldaki kitleme tuşuna yukarı doğru 5 sn. basılı tutunca özellik aktif oluyor. Aşağı doğru 5 sn. basılı tutnca de-aktif oluyor. ;)

Teşekkürler, akşam bir deneyim bakayim belki servise gitmeden kendiliginden aktif olur :smiley:

BUNU MUHABBET KÖŞESİNDE PAYLAŞTIM AMA BURADA DA PAYLAŞMAK GEREK DİYE DÜŞÜNDÜM.
Arkadaşlar bugün nihayet Ankara Neziroğlu Renault servisinde bende kapı otomatiğini aktif hale getirtebildim . Aracıda oradan almıştım 1 ay önce ve bundan önce birkaç defa telefonla arayıp bu işlemi yapabiliyormusunuz diye sordum. Hemen HAYIR!! diye cevapladılar. Bugün servise gitmeden önce Meşhuur Eren Oto SELİM USTA'yı arayıp, servise gidip seninle görüştüreceğim dedim. Sağolsun tabi yardımcı olurum dedi. (Daha öncede birkaç defa daha aramıştım Selim ustayı, sağolsun her defasında yardımcı oldu İstanbuldan.) Her neyse, gittim servise. Araç kabuldeki arkadaşa durumu anlattım yine hemen böyle bir uygulamanın olmadığını, yapılamadığını söyledi yine. Bende servis şefiyle görüşmek istediğimi söyledim. Çağırdılar geldi Mehmet Ali usta, bi bakalım dedi. İçeri aldılar ve 10 dk. sonra hallolmuş olarak çıktı. Usta Duster'ın bazı modellerinde (eski model veya ambiance) bu uygulamanın yapılamadığını söyledi, bilmiyorum ne kadar doğru. Ankaradaki arkadaşlara duyrulur.

Kapı otomatiğini yaptıran arkadaşlara hitaben; Benim kapı otomatiği aktif hale geldi ve hareket ettikten kısa süre sonra tüm kapılar kilitleniyor, fakat ön kapılar açılıp indikten sonra arka kapılar ve bagaj kapısı açılmıyor. Aracın içindeki düğmeden yada kumandadan açma düğmesine basınca açılıyor. Bu durum tüm Duster'larda aynımı? acaba. Yaptıran veya bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

yasinblgc' Alıntı:
Kapı otomatiğini yaptıran arkadaşlara hitaben; Benim kapı otomatiği aktif hale geldi ve hareket ettikten kısa süre sonra tüm kapılar kilitleniyor, fakat ön kapılar açılıp indikten sonra arka kapılar ve bagaj kapısı açılmıyor. Aracın içindeki düğmeden yada kumandadan açma düğmesine basınca açılıyor. Bu durum tüm Duster'larda aynımı? acaba. Yaptıran veya bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Aynen öyle. Sinir ediyo insanı ben o yüzden otomatik kitlemeyi de-aktif yaptım ;)

Arkadaşlar, Renault grubunda aslında Hareket halinde kapı kilitleme+ stop edildiğinde kilit aç fonskiyonları var. Yakınlarda servise uğrayan arkadaşlar sistemden baktırabilirler mi? Menüden öyle bir seçenek var mı diye?

Otomatik kilit sistemini geçen hafta sonu Mersin Gürsoy Oto'ya sordum...Bu modellerde yok abiiii...Dediler.. :(

AZAZIL33' Alıntı:
Otomatik kilit sistemini geçen hafta sonu Mersin Gürsoy Oto'ya sordum...Bu modellerde yok abiiii...Dediler.. :(
Onlar derler arkadaşım. Banada Ankara merkez Maiste aynısını dediler sonra diğer bir yetkili serviste Usta yazılımı update etti 1-2 bişiler yaptı oldu... 8)

Ya uğraşmak istemiyolar, ya kültürleri yetmiyo... aslında hepsi 5 dk. sürüyo...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR